Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιος πως θα φτιάξω την δική μου εφαρμογή για υπολογιστή.Για παράδειγμα, έχω έναν  κώδικα στη c++ με ένα κομπιουτεράκι, πως μπορώ αυτον τον κώδικα να τον μετατρέψω σε εφαρμογή?να την κάνω ινσταλ και να είναι σαν κανονικό πρόγραμμα?

Δημοσ.

Πρέπει να δεις,ψάξεις,βρεις με ποια «έκδοση» της C είναι γραμμένο,συμβατό , μετά μπορείς να διαβάσεις κάποιον οδηγό για το πως να το κάνεις compile, σε κάτι τόσο απλό θα βγάλει απλά ένα εκτελέσιμο που δεν θα χρειαστεί να γίνει εγκατάσταση. 

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω εχει ηδη το εκτελεσιμο αλλα θελει να μπορει να προσθεσει τη διαδικασια Install και uninstall για να ειναι πιο κυριλε

Υπαρχουν windows installers, καποιοι κοστιζουν καποιοι οχι. Δοκιμασε το inno που βλεπω οτι ειναι δωρεαν

http://www.jrsoftware.org/isinfo.php

Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε οποτε δεν μπορω να βοηθησω

• Like 1
Δημοσ.

Δεδομενου οτι δουλευεις απο Visual Studio 2012 και υστερα:

Link.png Site: Walkthrough: Deploying a Visual C++ Application By Using a Setup Project

Ενδεχομενως να προτιμας ενα ετοιμο suite σαν αυτο που ανεφερε ο φιλος Bspus το οποιο ειναι και δωρεαν.

Οτι και αν αποφασισεις θυμισου οτι για μια πολυ απλη εφαρμογη χωρις πολλα assets το standalone exe που σου δημιουργει το Visual Studio (αν δεν εγινε καποια αλλαγη βρισκεται στον φακελο Debug η Release αναλογα με το build mode του project σου) πιθανοτατα να ειναι αρκετο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...