Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, τελικά σήμερα παρέλαβα την ανωτέρω κάρτα!

Έκανα την εγκατάσταση (δεν είχα ποτέ amd κάρτα) και ξεκίνησα να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι (titanfall) 22άρα οθόνη ανάλυση 1600χ1050 (αναμένεται νέα οθόνη) τα βάζω όλα στο τέρμα και:

1. fps 50-55 :confused: :confused: ????

2. temp κάρτας έφτασε τους 80 σε 5 λεπτά φοβήθηκα και βγήκα από το παιχνίδι, τα έβλεπα από το afterburner !

Για δώστε τα φώτα σας, είναι φυσιολογικά όλα αυτά????

Επεξ/σία από bill987
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα απεγκατάσταση τους προηγούμενους drivers από τον πίνακα ελέγχου και μετά χρησιμοποίησα το ddu, κλείσιμο τοποθέτηση της κάρτας - άνοιγμα - μπαίνω εδώ  http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9290XDC2OC4GD5/HelpDesk_Download/κατεβάζω τους drivers - εγκατάσταση - επανεκκίνηση και δοκιμή το παιχνίδι! 

Δημοσ.

Όλα στο τέρμα.
8χ MSAA
16x anisotropic και όλα τα άλλα στο high

μια φωτογραφία από το κινητό, δεν μου έκανε πριντ σκριν!

post-141949-0-78724600-1429909034_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Φαντάζομαι πως το κουτί αερίζεται σωστά... Η όπως προαναφέρθηκε μπορεί να είναι θέμα οδηγών μπορεί και να μην ανεβάζουν στροφές η ανεμιστήρες της κάρτας για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

Έκανα απεγκατάσταση τους προηγούμενους drivers από τον πίνακα ελέγχου και μετά χρησιμοποίησα το ddu, κλείσιμο τοποθέτηση της κάρτας - άνοιγμα - μπαίνω εδώ  http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9290XDC2OC4GD5/HelpDesk_Download/κατεβάζω τους drivers - εγκατάσταση - επανεκκίνηση και δοκιμή το παιχνίδι! 

Πηγαινε στο site της AMD και κατεβασε τους τελευταιους drivers για την καρτα.Προφιλ για τους ανεμιστηρες εφτιαξες στο afterburner?Οι ανεμιστηρες ποσες στροφες ειχαν οταν εφτασε η καρτα 80 βαθμους?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Φαντάζομαι πως το κουτί αερίζεται σωστά... Η όπως προαναφέρθηκε μπορεί να είναι θέμα οδηγών μπορεί και να μην ανεβάζουν στροφές η ανεμιστήρες της κάρτας για κάποιο λόγο.

Σωστά και οι 5 ανεμιστήρες οκ και της κάρτας οκ !

Πηγαινε στο site της AMD και κατεβασε τους τελευταιους drivers για την καρτα.Προφιλ για τους ανεμιστηρες εφτιαξες στο afterburner?Οι ανεμιστηρες ποσες στροφες ειχαν οταν εφτασε η καρτα 80 βαθμους?

Το κάνω τώρα, προφίλ δεν έφτιαξα, δεν είχα βάλει το ποσοστό!

Το δοκιμάζω σε λίγο αφού περάσω τους νέους drivers!

Δημοσ.

τα fps είναι προφανώς απ'τα φίλτρα σου τα οποία είναι λιγο υπερβολικά...κατέβασε λίγο

Οντως αν κατεβασει το MSAA απο 8x σε 4x λογικα θα ανεβουν τα FPS,αλλα παλι κατι δεν παει καλα μιλαμε για 290x.

Δημοσ.

Το θεμα με θερμοκρασιες λυθηκε με ενα προφιλ στο msi afterburner.

Κατεβασα τα φιλτρα και ανεβηκαν τα fps, αλλα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, πιστευα οτι σε 290χ δεν θα χρειαζοταν να το κανω αυτο, ειδικα στην συγκεκριμενη αναλυση!

Τι να φταει αραγε??

Δημοσ.

όπως σου γράψανε και πιο πάνω βάλε drivers απο amd, κακώς ασχολήθηκες με την asus.

κάνε την διαδικασία απο την αρχή για την απεγκατάσταση του ctalyst(πινακας ελέγχου-ddu-νέοι drivers).

Επίσης,το MSAA και δη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ζόρικο.

τι περίμενες.Μου φαίνονται απόλυτα λογικά τα νούμερα σου.

Δημοσ.

όπως σου γράψανε και πιο πάνω βάλε drivers απο amd, κακώς ασχολήθηκες με την asus.

κάνε την διαδικασία απο την αρχή για την απεγκατάσταση του ctalyst(πινακας ελέγχου-ddu-νέοι drivers).

Επίσης,το MSAA και δη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ζόρικο.

τι περίμενες.Μου φαίνονται απόλυτα λογικά τα νούμερα σου.

Τα εκανα εχθες ολα αυτα!

Το ambient occlusion φταίει.βάλε όλα τα αλλά στο φουλ αλλά αυτό κλειστο

Δοκιμαζω το απαγευμα και σας λεω!

Μην ξεχνατε οτι μιλαμε για αναλυση 1680χ1050, στα 1080p τι θα δειξει??

Δημοσ.

Το ambient είναι πολύ απαιτητικο .και σε μένα με την ίδια καρτα όταν είναι ενεργό μου ρίχνει τα frames στα 50.στο off σε 1080p είμαι κλειδωμένα 60αρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...