Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα pc με

Gigabyte H61-S2PV

Celeron

4gb ram

enermax 400w

ενσωματωμένη gpu

και ξαφνικά ενώ ήταν κλειστό πλέον δεν ανάβει.

οταν το ανοιγω κάνει καμιά 30αριά γρήγορα short beeps και μετά κάνει restart μόνο του.

Του έβγαλα τη μπαταρία την ξανάβαλα και μετά απο κάνα 2 προσπάθειες άναψε και δούλευε κανονικά αλλά τώρα κάνει πάλι τα ίδια.

Τι μπορεί να φταίει;Τα έπαιξε η mobo ή μήπως το τροφοδοτικό;

έψαξα να βρω τι σημαίνουν αυτά τα beeps αλλά δε βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

τα 30 μπιπ αυτά δεν είναι συνεχόμενα ακολουθούν κάποια σχετική σειρά.

πχ 2 μεγάλα 1 μικρό κλπ.

μέτρησε τα να δεις πως πάνε και έτσι θα ψάξεις να βρεις τι σημαίνει το beep code.

Δημοσ.

Λογικά αυτό καταδεικνύει Power error. Τουτέστιν κάτι δεν πάει καλά στην τροφοδοσία.

Βγάλε τα ανεμιστηράκια, μετά μια-μια τις Ram και δες αν ανοίγει.

Δημοσ.

Τα μπιπ αυτά είναι σταθερά και πολύ γρήγορα..Δεν έχουν κάποιο πάτερν ούτε προλαβαίνω να τα μετρήσω..

@mpiftekis

Σήμερα δεν άνοιγε,έβγαλα τον ανεμιστήρα της cpu και άνοιξε...Μετά τον ξαναβαλα και δεν άνοιγε..

Αλλά τώρα έστρωσε και ανοίγει και με τον ανεμιστήρα.

Τι σχέση μπορεί να έχει και γιατί μου πρότεινες να βγάλω τα ανεμιστηράκια;

Δημοσ.

Τα μπιπ αυτά είναι σταθερά και πολύ γρήγορα..Δεν έχουν κάποιο πάτερν ούτε προλαβαίνω να τα μετρήσω..

@mpiftekis

Σήμερα δεν άνοιγε,έβγαλα τον ανεμιστήρα της cpu και άνοιξε...Μετά τον ξαναβαλα και δεν άνοιγε..

Αλλά τώρα έστρωσε και ανοίγει και με τον ανεμιστήρα.

Τι σχέση μπορεί να έχει και γιατί μου πρότεινες να βγάλω τα ανεμιστηράκια;

Επειδή έχω κι εγώ μητρική της Gigabyte κι είχα χθες παρόμοιο πρόβλημα (πολλά short-beeps), είδα στο manual της μητρικής ότι είναι power error. Αυτό τώρα είναι γενικό άρα προσπαθείς να δεις τι φταίει στην κατανάλωση. Μπορεί να βραχυκύκλωσαν ανεμιστηράκια, η μητρική, οι ΡΑΜ, οτιδήποτε! Οπότε αφαιρείς λίγα-λίγα μέχρι να δουλέψει. Έτσι βρίσκεις τι φταίει.

Κάποια στιγμή είχα αναγκαστεί να βγάλω τελείως τη μητρική εκτός κουτιού για να δουλέψει. Δεν ξέρεις τι μπορεί να φταίει  :wacko:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...