krinos21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 θα έπρεπε να ανοίγει και να σφύραγε ότι δεν υπάρχει κάρτα γραφικών. Όχι η μητρική δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα απ ότι βλέπω. Φιλε μου πως βλεπεις οτι δεν εχει;; Η μητρικη εχει εξοδο vga μπορεις να μου πεις που βρηκες οτι δεν εχει ενσωματωμενη καρτα?
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 http://www.biosflash.com/e/bios-beeps.htm Εδώ είσαι. Για να δουλέψει η onboard μάλλον θα πρέπει να την ανοιξεις από τα bios και να κλείσεις τη Pci σου. Από τα beep code στο μοντέλο σου αυτό είναι κάρτα γραφικών ή μνήμη.
akoinonitos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αν δεν το εχεις κανει κλεισε απο το διακοπτη το τρφοδοτικο βγαλε την μπαταρια για 10 δευτερα και ξαναβαλτην και δοκιμασε να ξανα ανοιξεις το pc
krinos21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αν δεν το εχεις κανει κλεισε απο το διακοπτη το τρφοδοτικο βγαλε την μπαταρια για 10 δευτερα και ξαναβαλτην και δοκιμασε να ξανα ανοιξεις το pcTo εχω δοκιμασει και αυτο. Το αλλο δυσαρεστο νεο ειναι οτι δοκιμασα την καρτα γραφικων σε αλλο πισι κ δουλευε.
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 τα error codes σου λένε ότι μπορεί να είναι και μνήμη έκανες τίποτα εκεί;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Φιλε μου πως βλεπεις οτι δεν εχει;; Η μητρικη εχει εξοδο vga μπορεις να μου πεις που βρηκες οτι δεν εχει ενσωματωμενη καρτα? η έξοδος του VGA έχει τρύπες όχι πινάκια. το καλώδιο VGA έχει τα πινάκια.
krinos21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 http://www.biosflash.com/e/bios-beeps.htm Εδώ είσαι. Για να δουλέψει η onboard μάλλον θα πρέπει να την ανοιξεις από τα bios και να κλείσεις τη Pci σου. Από τα beep code στο μοντέλο σου αυτό είναι κάρτα γραφικών ή μνήμη. Bασει αυτου που εχεις στειλει εδω. Καταληγω οτι το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων.Αφαιρωντας καρτα και μνημες το πισι κανει καποια beeps δηλαδη αυτο beeeeep-beep-beep - beeeeep-beep-beep κτλπ. αυτο συνεχιζεται επαπειρον.Μετα προσθετοντας τις μνημες αλλαζει ο κωδικος των μπιπ και μετα παλι προσθετοντας την καρτα γραφικων αλλαζει ΠΑΛΙ ο κωδικος των beep. Συνεπώς υπαρχει προβλημα στην καρτα γραφικων βασει του παραπανω site. Eγω ομως χτες εβαλα την καρτα γραφικων σε ενα pc που δεν ειχε καρτα και δουλευε με onboard.Συνδεσα την οθονη στην καρτα και το ανοιξα κανονικα το πισι. Μονο η αναλυση στην οθονη ειχε αλλαξει λογω του οτι εβαλα την καρτα και δεν περασα drivers ενω προηγουμενως δουλευε με την onboard. edit: Μια προσθηκη σε ολο αυτο. το τροφοδοτικο εχει ενα 4 πινο καλωδιο που ισως καταλαθος το ειχα συνδεσει στην motherboard (πανω αριστερα απο την cpu ATX 12 V) προσφατα που το ελυσα.Οντως ετσι είναι η πρεπει να ειναι συνδεδεμενο;Και λογικα σε αυτο οφειλοταν το endless loop που εκανε. Οταν το αφαιρω αυτο και εχω αφαιρεσει επισης καρτες και μνημες BEEP δεν ακουγεται. Άρα ειμαστε εδω: Remove RAM memory, Graphics card, other Plug-in cards, and Drive cables from your mainboard. Only CPU + Fan + Power cable are installed on the mainboard. Power on the PC, and listen to the beeps: no beeps => Power supply, CPU, mainboard or BIOS is most likely defective. για τροφοδοσια της μητρικης ειναι το 24 pin και το 4 pin που ειναι πανω απο τη cpu σωστα; οταν βαζω το 4 pino αρχιζουν τα απειρα beeps οταν το βγαζω δεν κανει καθολου beep
La_MoRt Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν είναι όλα έστι όπως τα περιγράφεις τότε σύμφωνα με όσα έχεις κάνει και παίρνοντας σαν οδηγό το manual error beep τότε δε βγάζει νόημα. Ή κάτι δε κάνεις σωστά, ή κάτι δε περιγράφεις σωστά. Αφού έχεις άλλο PC και δοκίμασες το HW (GPU) τότε κάνε μια δοκιμή να τεστάρεις και μνήμες και αν είναι έτσι όπως τα λές δες αν μπορείς να τσεκάρεις και CPU. Κάνε και ένα κόπο και δοκίμασε και το PSU σου από το άλλο το PC να δεις αν συνεχίζουν τα beep. Γενικότερα αν δε δοκιμάσεις δε θα βρεις τι φταίει.
krinos21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 δυσκολα τα πραγματα. Αυτο με το endless loop είναι τελικα θεμα της διασυνδεσης εννοω με το 4πινο ATX 12V οπως ειπα παραπανω.;Πρεπει να ειναι τοποθετημενο Και αν ναι γτ κανει endless loop (ασταματητα beeps)
krinos21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 άρα χωρις δευτερο πισι δουλεια δεν γινεται ευχαριστω παντως.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα