Προς το περιεχόμενο

Ηχεια για Atos

Spect~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Εδωσα το αμαξι μου στον αδερφο μου για ταξιδι οποτε ξεμεινα με το Ατος για λιγες μερες και το θεμα ραδιο-ηχεια με εκνευρισε απο την πρωτη μερα!

Εχω 2 ηχεια 13αρια που ειναι οτι πρεπει για τις πισω βασεις η ερωτηση μου τωρα.

1) τι καλωδια θα χρειαστω

2) απο που θα περασω τα καλωδια για να μην ειναι μες στη μεση

ΥΓ: μην αρχισετε βαλε οβαλ και κανε εκεινη ή βαλε τουιτερακια μπροστα κτλ! τα χω ηδη αυτα τα ηχεια οποτε λεω να τα πεταξω στο αμαξι να μην καθονται στη ντουλαπα!! Καμια βοηθεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαλε τα αγαπημενα σου τραγουδια στο κινητο, φορα τα hands free και προτιμησε τα ΜΜΜ.

Περισσοτερο θα χαρεις τη βολτα σου με αυτο τον τροπο απο το να μπεις στο Hyundai pAtos.

Για λιγες μερες κιολας; Κλαιν μαιν η ταλαιπωρια του ραβε ξηλωνε.

• Moderators

Βαλε τα αγαπημενα σου τραγουδια στο κινητο, φορα τα hands free και προτιμησε τα ΜΜΜ.

Περισσοτερο θα χαρεις τη βολτα σου με αυτο τον τροπο απο το να μπεις στο Hyundai pAtos.

Για λιγες μερες κιολας; Κλαιν μαιν η ταλαιπωρια του ραβε ξηλωνε.

πρεπει να σταματησετε να θεωρειται οτι ολοι μενουμε Αθηνα. 

Οταν σταματησω εγω να παιρνω το ατος θα το εχει ο πατερας μου η ο αδερφος μου οποτε χαμενα δεν θα πανε.

Πατος, ξεπατος απο τη στιγμη που σε παει εκει που θες ολα τα αλλα ειναι περιττα! Αλλα ναι στην ελλαδα μονο rx8 & bmw ξερουμε..

Υπάρχει ειδικό καλώδιο γιά ηχεία.Αν δέν βρείς πάρε απλό καλώδιο 2χ1,5.Γιά νά τό περάσεις καί νά μήν φαίνεται θά σηκώσεις τήν μοκέτε στό πλάι,εκεί πού τελειώνει στόν μαρσπιέ στίς πόρτες καί θά τό περάσεις κάτω από τήν μοκέτα.

• Moderators

επειδη με το αθλημα του ηχοσυστηματος ειμαι ασχετος μπορεις να μου δωσεις λινκ για τι καλωδιο μιλας? (δεν βαριεμαι να ψαξω απλα δεν ξερω τι να ψαξω :P )\

μιλας για τετοιο καλωδιο?

http://www.odes.gr/shop/kalodia/kalodia-metaforas-ixou/kalodia-ixeion/eurocable-02n15e-timi.html

και κατι ακομη εστω οτι ειναι αυτο το καλωδιο! στα ηχεια οκ ξερω που μ παινει στο ραδιοφωνο που θα κανω τη συνδεση?

• Moderators

δεν εινα προβλημα το να το βγαλω! ηδη το αλλαξα το ραδιο! αυτο που δεν ξερω ειναι το καλωδιο που θα πρεπει να το συνδεσω πανω στο ραδιο και τι καλωδιο ειναι αυτο

Αν χρησιμοποιείς iso connector και είσαι βέβαιος ότι ΔΕΝ έχει γραμμές για πίσω ηχεία τότε θα πρέπει να κόψεις και να ενώσεις τα καλώδια μόνος σου.Πάντως αν είχες RX8 η BMW θα είχε ηχοσύστημα.Ακυρη η σύγκριση παραπάνω....Πάντως αν δε γνωρίζεις τι και πως μην αρχίζεις να ψάχνεσαι για σύνδεση γιατί είναι εύκολο να κάψεις την πηγή.

Πάντως αν βάλεις τα ηχεία στην εταζιέρα, περάσεις και τα καλώδια κάτω απο την μοκέτα, βγάλεις και την πηγή και το πας σε έναν ηλεκτρολόγο να σου συνδέσει τα καλώδια που τράβηξες στην πηγή δεν νομίζω να σου πάρει κάτι περισσότερο απο 5€ (αν και το πιο πιθανό είναι να μην σου πάρει καθόλου χρήματα..

• Moderators

Πάντως αν βάλεις τα ηχεία στην εταζιέρα, περάσεις και τα καλώδια κάτω απο την μοκέτα, βγάλεις και την πηγή και το πας σε έναν ηλεκτρολόγο να σου συνδέσει τα καλώδια που τράβηξες στην πηγή δεν νομίζω να σου πάρει κάτι περισσότερο απο 5€ (αν και το πιο πιθανό είναι να μην σου πάρει καθόλου χρήματα..

κατι τετοιο θα κανω! θα παρω και δυο μικρα ηχεια για μπροστα γιατι το ενα εχει χαλασει τελειως και θα ξεμπερδεψω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...