AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 καλα τι τεχνικος ειναι αυτος? δεν εψαξε τι γινεται με τις θερμοκρασιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Η ψυχτρα βρε έχει κουμπώσει καλά? Δες την λιγπ μόνος σου..κουναα την με το χέρι σ..ΕΊναι σταθερή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Επίσης δες στο task manager όταν το pc είναι σε 'idle' μήπως δουλεύει κάτι στο background. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pazarhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 η ψυκτρα καλα κουμπωμενη ειναι το εχω ελεγξει 100 φορες! Στο τασκ manager που ειδα ετρεχε ενα mdm και στο CPU που δειχνει ποσοστο καταναλωσης ειχε 30, το εκλεισα απο εκει και επεσε η θερμοκρασια.. Τι ηταν αυτο ?? btw πρωτη φορα πηγα σε αυτον επειδη ηταν διπλα απο το σπιτι μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ας έβγαζες ένα printscreen βρε αδερφέ. Έβαλες utorrent το τελευταίο δίμηνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pazarhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 το πατησα αναζητηση στο ιντερνετ και μου εβγαλε mobile device management κατι τετοιο. εβαλα μια παλια εκδοση τορρεντ γτ η 3 δεν κατεβαζε, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ποσο εχεις τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pazarhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ειχα 72 τωρα ειμαι στο ~40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 για Idle Παλι πολυ εισαι... θερμοκρασια δωματιου? το εχεις κλειστο γυρω γυρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εντάξει δεν είναι πολύ σε idle, σε load είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pazarhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Με lol ανοιχτο που ειναι ελαφρυ game παει στα 66 αλλα με την καμια στα 85-90 που έπιανε. Το κουτί ειναι διπλα απο παράθυρο, ήλιος δεν πεφτει ποτε πανω οποτε η θερμοκρασία νορμαλ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Πάντως όποτε μπορείς βάλε μια aftermarket ψύκτρα πάνω να είσαι ήσυχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pazarhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 μπορεις να μου προτεινεις κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pazarhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Coolermaster storm gaming case. Του 2010. Mid tower ειναι. btw με κασπερσκι να κανει σαρωση και chrome ανοιχτο Πηγή: λολ πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει να πεταξω αλλα λεφτα πανω στο μηχανημα ή να παρω μια μητρικη ή να κοιταξω για μητρικη-επεξεργαστη-καρτα γραφικων και ραμ. σκεψου τον ssd δεν μου τον βλεπει ολο επειδη ειναι sata3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα