Προς το περιεχόμενο

cpu θερμοκρασια

pazarhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας,

εδω και 2 μερες εχω σοβαρο θεμα με θερμοκρασιες στον επεξεργαστη. Χθες εβαλα και καινουρια παστα στην ψυκτρα αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.. 

Οταν εχω chrome και lol(το game)ανοιχτο φτανει μεχρι και 85βαθμους η θερμοκρασια.. Οταν κλεινω το lol πεφτει στους 70-75. Τι στα κομματια φταιει ? Πρωτη φορα μου το κανει αυτο

Τι πρεπει να κοιταξω? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δεν την έχεις βάλει σωστά.!!!100% ...!!  Κλείσε το pc Και κοίταξε την αμέσως μη γίνει τίποτα!!

Αν και εγώ θα σ έλεγα να δώσεις 25-30 ευρώ να πάρεις μία της προκοπής,να μη σου κάνει θόρυβο,να ειναι και καλύτερη γενικά!!

Έβαλα κ εβγαλα την ψύκτρα και τον επεξεργαστή μηπως δεν κούμπωνε κατι καλα και οταν τα σύνδεσα ο υπολογιστής δεν άναβε καθολου. Ρευμα επερνε μιας και ανεμιστηράκια δούλευαν αλλα η οθόνη μαύρη ουτε το χαρακτηριστικό "μπιπ" εκανε στην οταν περνει μπρος.

Εβγαλα την καρτα γραφικών και εβαλα την οθόνη στην μητρικη παλι τιποτα. Πηρα καινουριο μπαταρια για τη μητρικη ξαναματατιποτα.

Τι να περιμενω; Εδωσα το κουτί σε τεχνικό να μου κανει διάγνωση :/

Sent from my iPhone using Insomnia

ειμαι σιγουρος οτι φταιει η ψυχτρα. δεν πατησε σωστα. οταν το εβγαλες ειδες την παστα αν ηταν απλωμενη σε ολο τον επεξεργαστη? οταν ανεβαζε τοσους βαθμους ο ανεμιστηρας δουλευε τερμα?

• Like 1

Θόρυβος Ακουγόταν οταν ανέβαζε θερμοκρασία αρα λογικα πρεπει να κοφτιαζε η ψύκτρα. Οταν πηγαινε κοντα στους 90βαθμους εκανε rr τo pc μονο του μετα εκανα οτι προείπα, άλλαξα πάστα παλι τα ιδια, εβαλα εβγαλα επεξρραστη-ψύκτρα κ νέκρωσε το pc.

Εβγαλα την ψύκτρα και τον πεξεργαστη τα καθάρισα προσεκτικά εβαλα ενα "σπυράκι" πάστα τα κούμπωσα και δεν λειτουργούσε καν μετα!

Ρευμα οπως προείπα επερνε διοτι δούλευαν ολα τα ανεμιστηράκια αλλα ουτε ο μπιπ Ακουγόταν και η οθόνη μαύρη...

Οςο προσεκτικά μπορουσα τα εκανα, το εδωσα το κουτί σε εναν τεχνικό να το δει κναυτος τι παιζει αλλες γνώσεις δεν εχω να κανω διάγνωση και πολυ φοβάμαι μην εχει καει τιποτα και κλαιω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μίλησα μα τον τεχνικο και μου ειπε εχει καει η μια θυρα ραμ.  Η μητρικη μου ειναι gigabyte ga h57m 1156 socket. Εχει 4 θύρες ραμ οι 2 ειχαν καει παλιότερα τωρα κάηκε και η τριτη. Εγω ειχα 6gb ραμ πανω στο μηχάνημα μια 2αρα κ μια 4αρα.  Να παρω μια μεγαλη ραμ; Συμφέρει; Τι μποτω να κανω;

btw το εφερα σπιτι το pc, θερμοκρασιες εχω ακομα υψηλες... 

Επεξ/σία από pazarhs

Σε κάθε dimm slot μπορείς να βάλεις μέχρι 4gb ram. Κλάφ' τα. Ψάξε για μεταχειρισμένη. Σίγουρα σου βρήκε ότι κάηκε και το τρίτο slot, ή σου βρήκε ένα από τα παλιά;

ναι ετσι ειναι. Τα παλια το ηξερα οτι ηταν καμμενα. Το ελεγξα κ μονος μου πριν. Οι ραμ ειναι μια χαρα, τα σλοτ φταινε. 

Πες παει στο καλο με μια 4αρα και οπου βγει, αλλα θερμοκρασιες ακομα εχω :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...