giannis22k Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπερα "joanna".Δεν εχω το συγκεκριμενο ταμπλετ,αλλα για να φτιαξω το ταμπλετ ενος φιλου πριν ενα χρονο ζητησα απο την εταιρεια του ταμπλετ "infoquest"να μου στειλουν το λογισμικο.Οντως μου το εστειλαν σε λινκ με οδηγιες.Δυστυχως ομως το λινκ δεν δουλευει πλεον.Ετυχε παλι να ζητησω μεσω email το λογισμικο τους,αλλα μαλλον αλλαξαν πολιτικη και πλεον πρπει να πας σε ενα καταστημα τους η καποιο εξουσουδιοτημενο καταστημα για να σου περασουν το λογισμικο.Εκτος και αν το εχεις καποιο παιδι η εχει καποιο backup να σου στειλει.Στειλε τους ενα email και δες τι θα σου πουνε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας, ειμαι νεο μελος εδω.Μπορούμε τελικά να βρούμε κάπου το λογισμικό του συγκεκριμενου ταμπλετ;Ευχαριστώ. Το ταμπλετ σου ειναι το hena pal901(ξεχνα το bestuse)... Μπορεις να το γκουγκλαρεις. Επεξεργαστη εχει τον aml8726-mx της amlogic. Εχω βρει ρομ και διαδικασια,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν μπορεις βγαλε το πισω καπακι και γραψε το board-id(ειναι γραμμενο καπου πανω στην μητρικη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannajoanna Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπερα "joanna".Δεν εχω το συγκεκριμενο ταμπλετ,αλλα για να φτιαξω το ταμπλετ ενος φιλου πριν ενα χρονο ζητησα απο την εταιρεια του ταμπλετ "infoquest"να μου στειλουν το λογισμικο.Οντως μου το εστειλαν σε λινκ με οδηγιες.Δυστυχως ομως το λινκ δεν δουλευει πλεον.Ετυχε παλι να ζητησω μεσω email το λογισμικο τους,αλλα μαλλον αλλαξαν πολιτικη και πλεον πρπει να πας σε ενα καταστημα τους η καποιο εξουσουδιοτημενο καταστημα για να σου περασουν το λογισμικο.Εκτος και αν το εχεις καποιο παιδι η εχει καποιο backup να σου στειλει.Στειλε τους ενα email και δες τι θα σου πουνε.. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση gianni, έστειλα μήνυμα στο μελος kostelo να μου πει αν του το έστειλαν.Θα δοκιμάσω να στείλω και στην εταιρία. Το ταμπλετ σου ειναι το hena pal901(ξεχνα το bestuse)... Μπορεις να το γκουγκλαρεις. Επεξεργαστη εχει τον aml8726-mx της amlogic. Εχω βρει ρομ και διαδικασια,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν μπορεις βγαλε το πισω καπακι και γραψε το board-id(ειναι γραμμενο καπου πανω στην μητρικη)Γεια σου Γεια σου thilitheo1,δοκίμασα να το ανοιξω βγαζοντας πρωτα τα δυο βιδακια.Το καπακι ειναι σχεδον πακτωμενο και δοκιμαζοντας να το σηκωσω ακουστηκαν δυο κρακ και φοβηθηκα μην κανω καμια ζημια.Παρολαυτα, μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις που θα μου χρειαστει το board id που μου λες; συγχωρεσε με αλλα δεν τα πολυ καταλαβαινω τα ηλεκτρονικα θεματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Οσο πιο απλα... Ειναι ενας κινεζος εργοστασιαρχης που παραγει ταμπλετς. Παει η μλς και ζητα καποια κομματια. Τους δινει ενα ονομα δικο της. Παει και η bitmore. Τα ιδια. Παει και η e-star. Τα ιδια. Και παει λεγοντας. Ολα αυτα ειναι σαν σιαμαια αδελφακια ,αλλα το μονο κοινο αναγνωριστικο που εχουν,ειναι ενας κωδικος που αναγραφεται στην μητρικη. Βασει αυτου αναζητεις ρομ στα κινεζικα. Μπορει π.χ να μην βρισκεις την ρομ του bestuse που εχεις,αλλα αν βρεις το σιαμαιο του,η ρομ του θα κουμπωσει τελεια. Ελπιζω οτι κατι καταλαβες... Δες εδω.... https://www.google.gr/search?q=tablet+mainboard+code&hl=el-GR&source=lnms&prmd=mivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJzJ3C1M_NAhWIyRQKHaJuCgUQ_AUICCgC&biw=360&bih=530#hl=el-GR&tbm=isch&q=tablet+mainboard+id Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Συγγνώμη που ξεθάβω το θέμα μετά από 2 χρόνια αλλά έπεσε ξανά στα χέρια μου το εν λόγω τάμπλετ και πριν το πετάξω σκέφτηκα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια? Υπάρχει ακόμα το firmware να μου το στείλει κάποιος? Αλλιώς θα δοκιμάσω να το ανοίξω και να δω τι γράφει η μητρική όπως προτείνει ο χρήστης από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα