Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

Εχω ενα laptop με win7. μετα απο ένα καθαρισμό για ιους όταν τον ξανάνοιξα δεν μπορω να τρέξω τιποτα. Μου βγαζει παντα το μήνυμα "Τα Windows δεν είναι δυνατό να αποκτήσουν προσβαση στην επιλεγμένη συσκευή, διαδρομη ή αρχείο. Ίσως να μην έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης στο στοιχείο."

Προσπάθησα να κανω επαναφορα συστήματος απο safe mode και δεν βρισκει σημειο. Έκανα νεο χρήστη σαν aministrator και παλι τα ίδια. Επειδη δεν θελω να κανω format, εχετε καμια ιδεα τι φταει και πως να το φτιαξω;

Δημοσ.

Έπαθα το ίδιο πρίν από 1 μήνα στου θείου μου το λάπτοπ. Το έκανα και επαναφορά συστήματος και πάλι το ίδιο πρόβλημα έβγαζε. Στο Safe Mode λειτουργούσε κανονικά αλλά μόλις έμπαινε στα Windows μου έβγαζε το μήνυμά σου.  Ότι κι αν δοκίμασα π.χ admin authorities ,  επαναφορά συστήματος , καθαρισμός ιών ,  ακόμα και reset στο MBR έκανα . Τίποτα. Παιδεύτηκα περίπου 2 ώρες και στο τέλος έκανα format γιατί πρέπει να είχε πειράξει ο ιός ακόμα και τον κέρνελ του συστήματος οπότε δεν μπορούσα με κανέναν τρόπο να το ανακτήσω.Και νέο user profile που έφτιαξα τα ίδια!!  Δέν ξέρω αν κάποιος προγραμματιστής σου δώσει λύση αλλά εγώ όσο το έψαξα δεν βρήκα . Μάλλον ο ιός αλλάζει όλες τις διαδρομές στον C επηρρεάζοντας και τον κέρνελ.

Υ.Γ Τα δεδομένα μου τα πήρα από SAFE MODE. Eκεί μόνο είχα τον έλεγχο του συστήματος. Αλλά έκανα επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία. Τώρα εσύ που δεν έχεις τη δυνατότητα αυτή...ίσως με Linux distro τραβήξεις τα Data σου.

Δημοσ.

Σε safe mode εχω διαχείρηση. Οποτε κανω backup και φορμάρω. Εκτός κι αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο. Θενξ για την απάντηση.

Δημοσ.

Κάτι λέει εδώ, δε ξέρω αν βοηθάει..

http://www.insomnia.gr/topic/330709-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B7%CF%85-%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9/

και αυτό

http://blogthea.gr/pc-doctor-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/55781-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-2.html

κάποιος λέει και αυτό:

mhpws egkatasthsate kapoio antivirus h firewall teleytaia, h genika kapoio programma prostasias??
synvainei polles fores merika paketa pou exoun antivirus kai firewall kai alla mazi na dhmiourgoun tetoia provlhmata!!
dokimaste na ta apegkatasthsete ola kai na ksanatreksete to programma pou sas endiaferei!!

Δημοσ.

Λογικά ο ιός που είχε ειτε δεν καθαρίστηκε σωστά ή έμειναν κατάλοιπα του προβλήματος οποτε καλύτερα να κάνεις ενα format και καθαρή εγκατάσταση να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο , να λειτουργεί ο υπολογιστής σωστά αλλα και να έχουν φύγει και οτι αλλο ιό έχεις μέσα.

Κάτι λέει εδώ, δε ξέρω αν βοηθάει..

http://www.insomnia.gr/topic/330709-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B7%CF%85-%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9/

και αυτό

http://blogthea.gr/pc-doctor-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/55781-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-2.html

κάποιος λέει και αυτό:

mhpws egkatasthsate kapoio antivirus h firewall teleytaia, h genika kapoio programma prostasias??
synvainei polles fores merika paketa pou exoun antivirus kai firewall kai alla mazi na dhmiourgoun tetoia provlhmata!!
dokimaste na ta apegkatasthsete ola kai na ksanatreksete to programma pou sas endiaferei!!

Διόρθωσε τα greeklish σου καθώς δεν επιτρέπονται

Δημοσ.

Λογικά ο ιός που είχε ειτε δεν καθαρίστηκε σωστά ή έμειναν κατάλοιπα του προβλήματος οποτε καλύτερα να κάνεις ενα format και καθαρή εγκατάσταση να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο , να λειτουργεί ο υπολογιστής σωστά αλλα και να έχουν φύγει και οτι αλλο ιό έχεις μέσα.

Διόρθωσε τα greeklish σου καθώς δεν επιτρέπονται

SPANK copy paste είναι από αλλού. Εγώ δε γράφω ποτέ πουθενά έτσι. Δε μου αρέσει, και δε ξέρω κιόλας...

Δημοσ.

SPANK copy paste είναι από αλλού. Εγώ δε γράφω ποτέ πουθενά έτσι. Δε μου αρέσει, και δε ξέρω κιόλας...

Και πάλι δεν επιτρέπονται να τα κάνεις μια μετάφραση ή γράψε τα με δικά σου λόγια

• Like 1
Δημοσ.

Καθαρισα με Super Antispaware kai Malwarebytes Anti-Malware το ενα μετα το αλλο και μετα εκανα επανεκινηση.

Εκανα και αυτο που προτειναν παραπανω, να απεγκαταστησω ολα τα antivirus κτλ, αλλα πάλι τα ιδια.

Τεσπα μη σας ζαλιζω αλλο, θα κανω φορματ να τελειωνω. Θενξ για τις απαντησεις.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ειχα και εγω προβλήματα κατα καιρούς με αυτο το πρόβλημα,βρήκα λύση , είναι το antivirus που δημιουργεί το προβλημα. πηγα στην εφαρμογη εψαξα για trust application και ειδα οτι μου  μπλοκαρε το συγκεκριμένο αρχειο-setup up, το εκανα alow και λειτουργει κανονικα τωρα.ετσι ενδεικτικα στις παρακατω φωτο

post-134647-0-30576300-1514566679_thumb.jpgpost-134647-0-69680000-1514566678_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...