LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Το ποιο βαρυ που κανω αντε να μου φτασει τον επεξεργαστη στο 70% τωρα για τους ανεμιστηρες τους εχω βαλει στο Quiet με το προγραμμα της Gigabyte Δες ειναι χαμηλων στροφων και οι 3 ανεμιστηρες που εχω εδω ειναι ολες οι επιλογες που εχει το προγραμμα απο Quiet μεχρι Full Speed και βλεπεις διπλα οτι μεχρι σχεδον 1300 στροφες παει ο 140αρης του επεξεργαστη. Εκανα και ενα μικρο τεστ με τα fan στο performance και ειχα 65 βαθμους απο 74 στο Quiet Το παρακολουθώ με το Real Temp. Μέχρι 61 πήγε σε 2 ώρες λειτουργίας. Οι Noctua κάνουν δουλειά!!!!!!!!!!!!! Μπορεις να κατεβασεις και το AIDA64 για να τον στρεσαρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Τι να κλασει το aida! Occt linpack με avx και prime 95 small fft για max θερμοκρασιες.... Κανενα 5λεπτο το πολυ αυτα τα τεστ για ασφάλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δεν εχω σκοπο να κοβω bitcoins για να τον δουλευω με τσιτα τα γκαζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neof1z Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Τι να κλασει το aida! Occt linpack με avx και prime 95 small fft για max θερμοκρασιες.... Κανενα 5λεπτο το πολυ αυτα τα τεστ για ασφάλεια! Όντως έχεις δίκιο.Και 2 ώρες που το άφησα με Prime πολύ ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δεν εχω σκοπο να κοβω bitcoins για να τον δουλευω με τσιτα τα γκαζια. Αλλο ειναι το θέμα .... 74βαθμοί είναι πάρα πολλοι για μη avx στρεσσάρισμα!!! Με avx θα έβλεπες 90+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Θα το δω οταν βαλω καρτα γραφικων και απενεργοποιησω του επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Θα το δω οταν βαλω καρτα γραφικων και απενεργοποιησω του επεξεργαστη. Δεν παιζει ρολο στην θερμοκρασια η καρτα του επεξεργαστη οταν στρεσσαρεις μονο cores.... και ας μην εχεις dedicated! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα