Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασαν στις 15/3/2013 ενα λάπτοπ samsung με διάρκεια εγγύησης 2ετων.

Αρχές Μαρτίου αρνιόταν να ανάψει καν.Οριακά μες την εγγύηση το πηγαίνω στον εξουσιοδοτημενο και μου αλλάζει μητρική(χωρίς κανένα κοστος).

Τώρα έπειτα μετα απο ενα μήνα και εφόσων έχει λήξει η εγγύηση ξανά παθαίνει το ίδιο πρόβλημα.

Είχα την εντύπωση πως κάθε εξάρτημα που άλλαζε ο εξουσιοδοτημενος είχε σίγουρα ενα 6μηνο+ εγγύηση.

Απο το service μου ειπαν πως πρεπει να πληρωσω εγώ το ενα 25ευρω για τον έλεγχο και βλέπουμε...

Δημοσ.

Πριν ενα ~μηνα που αλλάχτηκε η μητρική εντος εγγύησης δεν μου ζητήθηκε να πληρωσω τίποτα.

Στην απόδειξη που μου δώσανε ανέφερε "επισκευή"και όχι αλλαγή μητρικης.

Ζήτησα να το περάσουν στην απόδειξη οτι αλλαχτηκε και η μητρική αλλά μου ειπαν οτι έχει περαστεί στο serial number της συσκευής.

Επιπλέον στο bios του συγκεκριμένου μηχανήματος αναφέρει "purchase date" οπου μετα την αντικατασταση της μητρικής δείχνει την ημερομηνία της επισκευής(10/3/2015).

Ήθελα να έχω αποδεικτικό της αντικατάστασης της μητρικής γιατί έχω την εντύπωση πως οτι αλλαζετε στο λάπτοπ έχει νέα εγγύηση για ενα εξάμηνο.

Δημοσ.

Απλα είναι σίγουρο το 6μηνο η επειδή έληξε η 2ετης εγγύηση λιγει αυτόματος κάθε υποχρέωση της Samsung?

Επιπλεων έχουν δικαίωμα να αλλάξουν μητρική δωρεάν αλλά να μου ζητήσουν εργατικά?(Γιατί κάτι τέτοιο μου πέταξε η κοπέλια που τον παρέλαβε αλλά δεν την ηταν σίγουρη καο ο υπεύθυνος έλειπε)

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι οπως τα λες σου κανανε επιδιορθωση δηλαδη refubrished οποτε υπαρχει <κενο> με αυτον που σου το αναλαβε μονο μαζι του θα βγαλεις ακρη αν το διεκδικησεις... :-)

Δημοσ.

Απλα είναι σίγουρο το 6μηνο η επειδή έληξε η 2ετης εγγύηση λιγει αυτόματος κάθε υποχρέωση της Samsung?

Επιπλεων έχουν δικαίωμα να αλλάξουν μητρική δωρεάν αλλά να μου ζητήσουν εργατικά?(Γιατί κάτι τέτοιο μου πέταξε η κοπέλια που τον παρέλαβε αλλά δεν την ηταν σίγουρη καο ο υπεύθυνος έλειπε)

Αν δεν ειχες κρατηση τα serial, δεν μπορεις να ξερεις οτι αλλαξαν την μητρικη!

Αν την αλλαζαν, θα το εγραφε και στις επισκευες!

προφανως το επισκευασαν απλα για αυτο σου ξαναεβγαλε το προβλημα.

κανε ενα τεστ.

Μιλα με τον υπευθηνο και πες του......

εψαχνα τα χαρτια..... και βρηκα το σειριακο και ειναι ο ιδιος. με δουλευτε??? δεν το αντικαταστησατε

και εληξε η εγγυηση και τωρα θελετε να πληρωσω....???

και πιστευω οτι θα τσιμπηση!!! (  αν ειχε αλλαχτει η μητρικη θα φαινοταν στο συστημα τους με τα σειριακα ακριβως ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...