Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας , ετυχε και προλαβα την προσφορα του πλαισιου και πηρα αυτη την μομπο στα 10 ευρω (δεν εχει πεσει ακομα ακυρο απο εχεθς οποτε φανταζομαι θα μου τη στειλουν btw ευχαριστω τον dobro ) αξιζει να χτισψ ενα συστημα am3 ? τωρα εχω τον intel e6700 φανταζομαι ενας τετραπυρηνος ή  6core am3 θα ειναι καλη αναβαθμιση. 

Αν ναι ποιο προτεινετε ;

ΥΣ Συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος μερος ( μηπως ταιριαζει καλυτερα στις αναβαθμισεις ;)

ευχαριστω!

Δημοσ.

τελικα επεσε ακυρο απο το παμπλικ (μετα απο 4 μερες!) με δικαιολογια οτι δεν βρηκαν αποθεμα,οταν την πηρα ελεγε αμεσα διαθεσιμο ,αλλα δυστυχως δεν πηρα screeshot.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω νομικα ; Αυριο θα μιλησω μαζι τους μπας και αλλαξουν γνωμη.

ΥΣ Σορρυ για το οφφτοπιικ

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι μην ασχοληθεις καθολου.Δεν ηταν και καμια μητρικη που να αξιζει να στειλεις ουτε ενα email.Εκτος αν εχεις ΑΜ3 επεξεργαστη που καθεται,αλλιως κανε πως δεν συνεβει ποτε.

Δημοσ.

τελικα επεσε ακυρο απο το παμπλικ (μετα απο 4 μερες!) με δικαιολογια οτι δεν βρηκαν αποθεμα,οταν την πηρα ελεγε αμεσα διαθεσιμο ,αλλα δυστυχως δεν πηρα screeshot.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω νομικα ; Αυριο θα μιλησω μαζι τους μπας και αλλαξουν γνωμη.

ΥΣ Σορρυ για το οφφτοπιικ

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πλάκωσαν ολα τα μικρομαγαζα και οι ''μαυροι'' τεχνικοι και θα εκαναν παραγγελίες ντουζινες απο δαυτες !! 

και 30€ να τις εδιναν στο μελλον απο ζιμιες θα εβγαζαν αρκετα.

ειναι πολλα τα ατομα ακομα που σκανε 50€+ για μια 775 μητρικη γιατι δεν παιζει μια και ολόκληρη αναβάθμιση !!! 

και οπως παει η οικονομικη κριση στην ελλαδα θα τραβιξει για αρκετα χρονια η ζωη των 775 και ΑΜ3 !! 

Γνωμη μου ειναι μην ασχοληθεις καθολου.Δεν ηταν και καμια μητρικη που να αξιζει να στειλεις ουτε ενα email.Εκτος αν εχεις ΑΜ3 επεξεργαστη που καθεται,αλλιως κανε πως δεν συνεβει ποτε.

για 10€ ηταν πολυ καλη για να ηταν αληθινή !! 

ψαχνεις και στο insomnia για κανεναν μεταχειρισμενο ΑΜ3 Χ3, Χ4 με κανα 50αρικο και εισαι κομπλε !!

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω μην ασχοληθεις!! Απ οτι καταλαβαινω θες κατι οικονομικο οποτε μαζεψε λιγα χρηματα και πηγαινε σε amd (πχ fx 4300). 

Δημοσ.

Τελικά μετα απο μια αρνητική στο σκτρουτζ και ένα απειλητικό μέιλ .με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μπορούν να μου προσφέρουν μια Μεταχειρισμένη Δωρεάν ,λογικά Αύριο θα παραλάβω ....

Δημοσ.

Τελικά μετα απο μια αρνητική στο σκτρουτζ και ένα απειλητικό μέιλ .με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μπορούν να μου προσφέρουν μια Μεταχειρισμένη Δωρεάν ,λογικά Αύριο θα παραλάβω ....

Κοιτα για τζαμπα πιστευω οτι ειναι μια χαρα... Δες στο τμημα με τις αγγελιες για κανεναν μεταχειρισμενο επεξεργαστη και εισαι κομπλε!

Δημοσ.

τελικα παρελαβα χθες και ολα φαινονται ενταξει , ξερετε κανενα μαγαζι στην αμερικη με μτχ ;(η θεια μου βρισκεται αυτο το διαστημα εκει και μου φαινεται καλη ευκαιρια να ψωνίσω κανα φθηνο cpu.) 

Δημοσ.

ειμαι μεταξυ αυτον τον 3 επεξεργαστων http://www.aliexpress.com/item/Shipping-free-AMD-Phenom-II-X4-925-CPU-2-8GHz-6MB-L3-Cache-Socket-AM3-PGA938/1932538628.html , http://www.aliexpress.com/item/AMD-Phenom-II-X3-710-2-6GHz-Socket-AM3-938-pin-Processor-95W-Triple-Core-1/1885285464.html 

ο 3πυρηνος επαρκει για games σε medium-low settings? εχετε να προτεινετε κατι αλλο ;

εψαξα στις αγγελιες εδω αλλα και στο ebay και δεν βρηκα κατι φθηνοτερο-καλυτερο.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...