Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα λαπτοπ hp το οποιο μεσα σε λιγοτερο απο 1 χρονο το εχω παει 2 φορες στο service κι ακομα μου κανει "νουμερα". Θελω να το παω πισω μπας και μου δωσουν τα λεφτα εφοσον ειναι εντος εγγυησης ακομα. Μπορω;

Δημοσ.

Να παρεις λεφτα πισω ειναι δυσκολο εως απιθανο.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το ξαναπας πισω αν εχει καποιο προβλημα πριν ληξει η εγγυηση του και απο κει και μετα να προσευχεσαι να μην παθει παλι κατι (ειδικα κατι που να ειναι κοστοβορο για να το διορθωσεις).

Οταν λες οτι σου κανει "νουμερα", τι εννοεις?

Εξηγησε λιγο περισσοτερο...

(Ελπιζω τα νουμερα να μην αφορουν το λογισμικο αλλα το υλικο)

Δημοσ.

Αρχικα μου καηκε η μητρικη καρτα. Μου το εφτιαξαν μετα απο ενα μηνα. Δουλευε μετα για καναδιμηνο κανονικα. Μετα αρχισε να κολλαει σε σημειο να σου ερχεται να το σπασεις! Επισης υπερθερμαινοταν κατι που μαλλον οφειλεται στην νεα μητρικη.Το πηγα εκαναν φορματ, μου τον εφεραν οπως τον αγορασα! Πλην του γεγονοτος οτι επρεπε να ξαναφορτωσω ολα τα προγραμματα που σε καποια ειχα χασει και τους drivers, παρατηρω οτι εξακολουθει να κολλαει που και που και ισως σε κανα μηνα να παθει το ιδιο. Μου καθαρισαν τους ανεμιστηρες και τωρα καποιες φορες γυρνανε κανοντας εναν περιεργο θορυβο, σαν να εχει κολλησει κατι στους ελικες. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι συντομα θα μου βγαλει κι αλλα θεματα....Διαβασα οτι αν ειναι ελαττωματικο το προιον ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν πισω τα λεφτα...

Δημοσ.

Εφόσον το αγόρασες καινούργιο και ειναι στην εγγύηση μονι απο το που σου κάηκε η μητρική έπρεπε να σου δώσουν αλλο και οχι να δεχτείς αντικατάσταση κτλπ , τώρα μετα απο τοσο καιρό και με την εγγύηση να περνάει δεν νομίζω οτι μπορείς να πάρεις χρήματα πίσω εκτος και αν σου κόψουν πιστωτικό να πάρεις αλλο

Δημοσ.

καινουργιο το αγορασα κι εσκασα και 500 ευρω, οποτε εννοειται οτι εχω και αναλογες προσδοκιες, αμα μου βγαζει τετοια προβληματα μεσα στον χρονο σε βαθους χρονου, τι αλλο θα παθει;;;; Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι οποτε το παω στο σερβις το ελεγχουν και δεν βρισκουν τιποτα!!! παντως απο την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι αν το εχω παει 2 φορες και πανω στο σερβις δικαιουμαι υπαναχωρηση στην συμβαση...

Δημοσ.

Βασικα απ'οτι εχω διαπιστωσει, αν το laptop δεν σου χαλασει το πρωτο εξαμηνο, -αντε τον πρωτο χρονο-, μετα ειναι δυσκολο να χαλασει. Οποτε αυτο που εγραψες οτι μπορει να σου βγαλει κι'αλλα θεματα, ισχυει (κατ'εμε).

Για τα κολληματα μπορει να ευθυνεται το λογισμικο και οχι το υλικο.

Αυτο ομως για να διαπιστωθει, χρειαζεται καποιον λιγακι εμπειρο που να κανει format, να περασει drivers και προγραμματα και γενικα να το ψαξει λιγο. Οποτε αν εχεις καποιον φιλο που να μπορει να σε βοηθησει, "επιστρατευσε" τον.

Αν σου χαλασει παλι το υλικο και εισαι πριν την εγγυηση, πιεσε τους για αντικατασταση οπωσδηποτε.

Σε καθε περιπτωση και για οσο το δουλευεις, κρατα backup απο τα σημαντικα σου δεδομενα/αρχεια ωστε να μην μπεις στην ταλαιπωρια του να τα ανασυρεις απο τον δισκο, πραγμα που για να γινει χρειαζεται να συνδεθει ο δισκος σε αλλο μηχανημα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς τον φορητό στο κρεβάτι, γόνατα, και σε καταστάσεις όπου δεν μπορεί να αεριστεί επαρκώς?

• 10 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...