Carebear Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλησπερα! Εχω ενα nexus 5 και προσφατα εκανε τα 2 τελευταια Updates. Τωρα ειναι 5.1 Οταν το πηρα, χρησιμοποιουσα πολυ την εφαρμογη "ok google" για να παιρνω τηλεφωνα και να ψαχνω στο ιντερνετ. μετα το προτελευταιο και το τελευταιο Update το "ok google" δεν δουλευει πληρως. δεν παιρνει τηλεφωνα παρα μονο κανει search στο google. παλια του ελεγες για παραδειγμα: -ok google, call maria. -mobile or work? -mobile. -calling maria on mobile. και επαιρνε τηλεφωνο. ενω τωρα απλα κανει search στο google την προταση "call maria". και στις ρυθμησεις ειναι ολα οπως πρεπει. εψαξα στο ιντερνετ και βλεπω οτι εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα. αλλα κανεις δεν εχει καποια λυση. εχει κανεις καμια ιδεα μηπως;ευχαριστω.(ΥΓ: επισης η μπαταρια κραταει υπερβολικα πιο λιγο απ'οτι κρατουσε πριν απο αυτα τα δυο update. τωρα κραταει μια μερα ισα-ισα αν δεν το χρησιμοποιω καθολου, ενω παλια εμπαινα στο ιντερνετ επαιζα παιχνιδια και κρατουσε παραπανω κιολας!)
tony81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εγώ έχω παρατηρήσει με την κάμερα μετά την lolipop και αυτό που είπες με την μπαταρια...Έκανε κ ένα άλλο με τις πρόσφατες εφαρμογες, τις έκλεινα όλες και εμφάνιζε οποία ήθελε μετά για 2-3 φορές.Με την τελευταία ενημέρωση τουλάχιστον αυτό εφτιαξε..
Carebear Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ναι και εμενα εφτιαξαν καποια πραγματα με την τελεταια ενημερωση. αλλα για τσεκαρε και το "ok google" app σου να δεις αν παιρνει τηλεφωνα; απλα ειμαι περιεργος.
tony81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ναι όντως αναζήτηση κάνει... Call Maria του λέω κ εγώ και ψάχνει Καλαμαριά.. Επίσης στη χρηση μπαταρίας παντα δείχνει ανοιχτό το WiFi ειτε είναι ειτε όχι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα