Titanomaxos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αυτό πως το συμπέρανες? Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά σε διάφορα sites που έχω δει, μια χαρά scalling έχει!! Αλλά μην φεύγουμε από το θέμα. Αφου τα λενε τα site, προχωρα! Τεσπα εαν δεν παθεις, δεν θα μαθεις λενε.... Πολλα που λενε τα site μην τα παίρνετε και της μετρητοίς. Κρύβονται πολλά από πίσω....
Apoll Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εγώ έγραψα σε άλλη συζήτηση για 27" 4Κ εκ ιδίας πείρας, μιας και μας τις αγόρασαν από την δουλειά ως "νεες και καλύτερες", και τους ζήτησα να χρησιμοποιώ τις δύο παλιές DELL 1920x1200. Δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη, και είμαι προγραμματιστής. Έπρεπε να κάνω τα πάντα zoom in. Αντίθετα σπίτι πήρα την 27" 2560x1440 και είναι just right. 2
pabou13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αφου τα λενε τα site, προχωρα! Τεσπα εαν δεν παθεις, δεν θα μαθεις λενε.... Πολλα που λενε τα site μην τα παίρνετε και της μετρητοίς. Κρύβονται πολλά από πίσω.... Μια χαρα scaling εχει η 295Χ2, την εχω σε 4Κ και αποδιδει αριστα!
pabou13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 η καρτα εχει δυο πυρηνες που συνεργαζονται μεσω crossfire
Titanomaxos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) η καρτα εχει δυο πυρηνες που συνεργαζονται μεσω crossfire Μια χαρα και δυο τρομαρες! Anyway δεν ειμαι εδω για να σε κανω να δεις εφιαλτες... Πουλα την οσο κραταει η τιμη της... To μεγαλο αρνητικο της 295Χ ειναι οτι δεν μπορεις να απενεργοποιησεις τον ενα πυρηνα οπως στις παλιες AMD dual core καρτες της. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2015 από Titanomaxos
Apoll Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 η καρτα εχει δυο πυρηνες που συνεργαζονται μεσω crossfire Φίλτατε, έχω 295Χ2 εδώ και 8 μήνες. Γι αυτό σε ρωτάω τί σχέση έχει η 295Χ2 με το scalling. Για το τελευταίο αναφερόμαστε στο zoom in που θα χρειαστεί κάποιος να κάνει στην 4Κ 27" οθόνη, αν χρειάζεται να διαβάσει ιστοσελίδες, ή να δουλέψει με εφαρμογές ή να δει κάποια ταινία σε full screen window και αυτή δεν παίζεται από BR drive. Χάνωντας το real estate και ρίχνωντάς στο στην ίδια περίπου ανάλυση που έχει μία 2560Χ1440 Κανείς δεν μίλησε για παιχνίδια.
pabou13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μια χαρα και δυο τρομαρες! Anyway δεν ειμαι εδω για να σε κανω να δεις εφιαλτες... Πουλα την οσο κραταει η τιμη της... To μεγαλο αρνητικο της 295Χ ειναι οτι δεν μπορεις να απενεργοποιησεις τον ενα πυρηνα οπως στις παλιες AMD dual core καρτες της. Χαχα, το μια χαρα και δυο τρομαρες απο που προκυπτει; Πιστεψε με δεν προκειται να δω κανεναν εφιαλτη, η καρτα αποδιδει υπεροχα σε 4Κ και το scaling στα παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι τωρα ειναι πολυ καλο. Απο που συμπερανες οτι οι διπυρηνες καρτες της AMD εχουν θεμα; εχεις εμπειριες; Γιατι να απενεργοποιησω τον εναν πυρηνα; αν ηταν ετσι θα ειχα παρει μια μονη 290Χ και θα ειχα γλυτωσει και πολλα χρηματα. Φίλτατε, έχω 295Χ2 εδώ και 8 μήνες. Γι αυτό σε ρωτάω τί σχέση έχει η 295Χ2 με το scalling. Για το τελευταίο αναφερόμαστε στο zoom in που θα χρειαστεί κάποιος να κάνει στην 4Κ 27" οθόνη, αν χρειάζεται να διαβάσει ιστοσελίδες, ή να δουλέψει με εφαρμογές ή να δει κάποια ταινία σε full screen window και αυτή δεν παίζεται από BR drive. Χάνωντας το real estate και ρίχνωντάς στο στην ίδια περίπου ανάλυση που έχει μία 2560Χ1440 Κανείς δεν μίλησε για παιχνίδια. Φιλε Apoll αναφερομουν στον Titanomaxo ο οποιος μιλησε για το scaling του crossfire λεγοντας πως ειναι πεταμενα λεφτα!
Apoll Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλά ο Τιτανομάχος δεν έχει ιδέα. Τί το ψάχνεις.
GMod Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 35~90 Hz. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει και άλλα αρνητικά. Εν αναμονή review από tftcentral.
GMod Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Asus MG279Q Fail Δεν υποστηρίζουν σωστά τα 144Hz. Ανα 5-6 καρέ "πηδάει" ένα. Ήταν που ήταν "κουτσό" (FreeSync 35-90Hz)... Το έθαψαν τώρα...
Papakaliati Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγώ έγραψα σε άλλη συζήτηση για 27" 4Κ εκ ιδίας πείρας, μιας και μας τις αγόρασαν από την δουλειά ως "νεες και καλύτερες", και τους ζήτησα να χρησιμοποιώ τις δύο παλιές DELL 1920x1200. Δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη, και είμαι προγραμματιστής. Έπρεπε να κάνω τα πάντα zoom in. Αντίθετα σπίτι πήρα την 27" 2560x1440 και είναι just right. Φίλτατε, έχω 295Χ2 εδώ και 8 μήνες. Γι αυτό σε ρωτάω τί σχέση έχει η 295Χ2 με το scalling. Για το τελευταίο αναφερόμαστε στο zoom in που θα χρειαστεί κάποιος να κάνει στην 4Κ 27" οθόνη, αν χρειάζεται να διαβάσει ιστοσελίδες, ή να δουλέψει με εφαρμογές ή να δει κάποια ταινία σε full screen window και αυτή δεν παίζεται από BR drive. Χάνωντας το real estate και ρίχνωντάς στο στην ίδια περίπου ανάλυση που έχει μία 2560Χ1440 Μην μπερδευεστε, δεν παιρνεις 4κ 27αρα για να εχεις μεγαλο screen estate και να τα βλεπεις ολα μικροσκοπικα, αλλα επειδη εχεις ειτε Mac, ειτε τουλαχιστον windows 8 και θελεις να εχεις το ιδιο estate με 2κ οθονη αλλα με μεγαλυτερη αναλυση. Αμα εχεις δει τον νεο 5k imac διπλα διπλα με τον παλιο 2κ θα καταλαβεις αμεσως διαφορα. Αμα αξιζει αυτο ειναι αλλο θεμα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αμα δεν εχεις μακ η win 8 + δεν υπαρχει κατι να σκεφτεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα