Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες , είμαι κάτοχος ενός ASUS N551JM και θέλω να του προσθέσω έναν SSD χωρις να πειραξω τον "μαμά" δίσκο που έχει μέσα . Με λίγο ψάξιμο βρήκα οτι γίνεται με αυτα τα συρταρακια που απλά αφαιρείς την μονάδα DVDROM και βάζεις αυτο στη θέση του .Βρηκα ενα site http://hddcaddy.com/en/asus-hdd-caddy/1084-asus-n551jm-hdd-caddy.htmlπου φαίνεται οτι έχει εξειδίκευμενα τέτοια συρταρακια για κάθε μοντέλο ξεχωριστά ... Η ερωτηση μου τωρα... Πρέπει να το παραγγείλω από κει γιατι βρήκα και εδώ στο ελλαντα ; Θέλω να γλυτωσω κανά φράγκο ρε παιδιά .... Αν δν σας ειναι κόπος μπείτε στο e-shop και προτείνετε μου κάποιο .. Με βολεύει από κει γιατι δν έχω μεταφορικά .. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην ζητάω πολλα.

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις και απο εδώ αρκεί να κάνει για το μοντέλο του φορητού που θέλεις , το eshop έχει τετοια γιατι δεν βλέπω κατι ?

Δημοσ.

εχει το e-shop (βαλτε hdd tray ή hdd caddy στην αναζητηση και τα βγαζει μη βαζουμε λινκ και μαζευουν επισκεψεις ακοπα).

δε χρειάζεται συγκεκριμενο για το μοντέλο αρκεί να παρεις ενα με το καταλληλο πάχος (όσο ειναι τώρα και το dvd σου π.χ. 12,7 mm).

Εγω πηρα ενα πριν κανα χρόνο απο το ebay με ~7€ και το εβαλα στο probook μου με τον EVO και είμαι κομπλέ!

Δημοσ.

Δν μπορώ να περιμένω άλλο, περιμένω ήδη ενα μήνα για αυτο το οποίο έχει κολλήσει Σιγκαπούρη . Τους είπα για refund, όποτε θέλω κάτι πιο άμεσο.

Δημοσ.

Παιδες βρηκα εδω αναλυτικα τα στοιχεια του dvd , οποτε ριξτε μια ματια σας παρακαλω γιατι εγω που κοιταξα δν μπορεσα να βρω κατι συμβατο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...