Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την asrock b85 killer g3258 ραμ 1600mhZ

1)θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να αλλάξω για να τρέχουν στα 1600 οι ραμ (τρέχουν 1333 στα 1.5v)

2) η μητρική έχει επιλογή για overclock στα 3,8 4.0 ) εχω βάλει στα 4 λογικά δεν πειράζω τιποτα άλλο τα ρεύματα τα πειράζει μόνο του . Σωστά λεω;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η απλη λυση ειναι αυτη που εκανες εσυ. Να ξες οτι ετσι η μητρικη δινει παραπανω ρευμα απο αυτο που χρειαζεται ο cpu. Τωρα για τη ram. Θα διαβασεις στο manual της μητρικης σου και θα βρεις να ενεργοποιησεις την επιλογη xmp. Με το xmp θα πανε οι μνημες σου στα 1600

Δημοσ.

Μεχρι 1400 πάει . Να ανεβάσω τα volt της ραμ κάνει; Επιπλέον στο Cpuz το core speed δεν σταθερό στα 4000mhz που. Τα εχω βάλει αλλά παίζει μεχρι και 800 MHz συνέχεια μεταβάλλεται

Δημοσ.

Ενα ενα. Η συχνοτητα του επεξεργαστη "παιζει" γιατι εχεις ενεργοποιημενα τα c states. Στην ουσια μεταβαλει τη συχνοτητα του επεξεργαστη και τα volt αναλογα με το τι κανεις. Πχ ενα βλεπεις μια ταινια μπορει να δουλευει με 3,2. Επισης λογικα δεν εκλεισες το turbo mode οποτε παλι ειναι λογικο πχ να εχει μια κατωτατη συχνοτητα 3,2 και οταν θελει γκαζια να πηγαινει 4. 

Τι απο τα δυο συμβαινει?
Τωρα για τις ραμ. Ενεργοποιησες το xmp? Υπαρχει πιθανοτητα να εχει xmp 1 και xmp 2. Δοκιμασε μια στο ενα και μια στο αλλο

Δημοσ.

Το πρώτο ειναι για τις ραμ δεν μου φτάνουν στα 1600 MHz

Μετά για τον cpu τον εχω βάλει στα 4 ghz αλλά στο Cpuz βλέπω δεν ειναι στα σταθερός και η ταχύτητα του παίζει συνέχεια όμως

Το vcore ειναι στο 1.2

Δημοσ.

Στο auto ειναι για αυτο το λόγο .

Έβαλα τις ραμ profile 1.2 που λέει 1600 MHz αλλά τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...