RobinBlack Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 >Που λέτε πριν λίγο η οθόνη έβγαλε "παράσιτα". >Γρήγορα κατάλαβα πως το παράσιτα ήταν η GPU να έχει ανεβάσει τρελές θερμοκρασίες. >Κλείνω το PC να κρυώσει. >Όταν το ξανανοίγω βλέπω πως το fan δεν λειτουργεί. >Με το MSI after burner έβαλα το fan να τρέχει ΑΛΛΑ για κάποιο λόγο σταματάει αν το κατεβάσω κάτω από τις 4 με 3000 στροφές. >Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά τα "παράσιτα" άρχισαν ακριβώς όταν πήγα να τρέξω ένα Quake 2 mod. Κράσαρε φορτώνοντας και η GPU τρελάθηκε. >Υποτίθεται ότι κανονικά (χωρίς να τρέχω κάτι) γυρίζει στο 10% της ταχύτητας, όπου και ήταν αθόρυβο. >Τώρα που είμαι στο Desktop κάθετε στους ~48C χωρίς καθόλου fan. αυτό το μοντέλο http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7770DC1GD5V2/
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αν ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες ( πες μας ακριβώς ποσο) τοτε πιθανόν να υπάρχει καποιο πρόβλημα με τους ανεμιστήρες της
Ailuros Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Θέλω μια πρόταση για ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ τίτλο ενότητας για να το αλλάξω από τον φίλτατο που την άνοιξε. 3
RobinBlack Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αν ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες ( πες μας ακριβώς ποσο) τοτε πιθανόν να υπάρχει καποιο πρόβλημα με τους ανεμιστήρες της Ανέβασε τρελές (>100C) θερμοκρασίες και άρχισε να βγάζει γραμμές και "παράσιτα" στην οθόνη γιατί σταμάτησε να δουλεύει το ανεμιστιράκι. Τώρα δουλεύει το ανεμιστιράκι μόνο με εξωτερικό πρόγραμμα (MSI after burner) αλλά μόνο πάνω από 4000 στροφές. Πιο κάτω σταματάει εντελώς. It can't into low speeds ! Δεν ξέρω πως να εξηγήσω αλλιώς: Με το πρόγραμμα όταν το βάλω στο 80% της ταχύτητας (4000rpm) ξεκινάει. Κάτω από το 80% δεν γυρίζει καθόλου. Κάποιο πρόβλημα με το fan υποπτεύομαι. Μου έχουν ξαναχαλάσει σε άλλες Asus amd. που λέτε να μπορώ να βρω τέτοιο ανταλλακτικό ? Θέλω μια πρόταση για ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ τίτλο ενότητας για να το αλλάξω από τον φίλτατο που την άνοιξε. "Πρόβλημα με το ανεμιστηράκι μιας Asus 7770"
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ναι γιατι αν ειναι να γραφετε αγγλικα τουλαχιστον γραψτε τα σωστα. Σοβαρα μιλαω. Για τους λιγους εδω μεσα που ξερουν καλα Αγγλικα, κατανταει καπως αηδια πλεον αυτο το φαινομενο. 1
Ailuros Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 "Πρόβλημα με το ανεμιστηράκι μιας Asus 7770" Σε ευχαριστώ. Στο έφτιαξα.
RobinBlack Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καμία ιδέα ? Tο speedfan, MSI after burner, Asus GPU tweak όλα λεν ότι γυρίζει στο 10 % αλλά δεν γυρίζει καθόλου. Μόνο όταν το βάλω στο 100% αρχίζει. Ακριβώς αυτό είναι το μοντέλο. 75mm. Αν ξέρει κανένα μαγαζί κανείς που μπορώ να το παραγγείλω.
SPANK Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ρίξε μια ματιά στο ebay αλλα έχεις σκεφτεί την αλλαγή με καποια aftermarket ψύνκτρα πχ http://www.arctic.ac/eu_en/products/cooling/vga.html ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα