megaklhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιιδά σήμερα καθώς κοίταγα στο ebay είπα να κοιτάξω και για κινητά για να δώ σε σύγκριση με την Ελλάδα τιμές.Είδα αυτό εδώ το κινητό το οποίο κάνει 80 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά σαν κινητό καλό είναι ; http://www.ebay.com/itm/5-5-Android-2Core-Dual-Sim-Unlocked-Phone-GPS-AT-T-3G-GSM-WCDMA-Smartphone-/271401198872?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f30c5a518
icant Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιιδά σήμερα καθώς κοίταγα στο ebay είπα να κοιτάξω και για κινητά για να δώ σε σύγκριση με την Ελλάδα τιμές.Είδα αυτό εδώ το κινητό το οποίο κάνει 80 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά σαν κινητό καλό είναι ; http://www.ebay.com/itm/5-5-Android-2Core-Dual-Sim-Unlocked-Phone-GPS-AT-T-3G-GSM-WCDMA-Smartphone-/271401198872?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f30c5a518 Εγω στην θεση σου δεν θα το παιρνα,ειναι και noname και σιγα την εγγυηση που θα χει.
enidreiogmx Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιιδά σήμερα καθώς κοίταγα στο ebay είπα να κοιτάξω και για κινητά για να δώ σε σύγκριση με την Ελλάδα τιμές.Είδα αυτό εδώ το κινητό το οποίο κάνει 80 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά σαν κινητό καλό είναι ; http://www.ebay.com/itm/5-5-Android-2Core-Dual-Sim-Unlocked-Phone-GPS-AT-T-3G-GSM-WCDMA-Smartphone-/271401198872?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f30c5a518 Να ξέρεις ότι το κινητό είναι noname, οπότε υποστήριξη 0. Αν πάθει κάτι....που θα το στείλεις!? Αναβαθμίσεις!? Επίσης το κινητό έρχεται από USA, άρα το τελωνείο το έχεις σίγουρο. Καλύτερα ή βρες κάτι από skroutz ή από Κίνα. Επίσης.... RAM: 512MB !? Αυτό είναι για πέταμα! Εδώ με 1GB Ram και τα περισσότερα κινητά lagάρουν Πάντως έψαξα και το βρήκα -> http://www.dhgate.com/store/product/new-5-5inch-android-4-4-n720-android-smartphone/216614616.htmlστα 68$
dimitris_213 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλημερα. Κινητο απο ebay Π Ο Τ Ε. καλυτερα απο σκρουτζ η απο καποιο κινεζικο site. Ου μπλεξεις
megaklhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Επίσης πέρα απο αυτό έχω ακούσει ότι τα κινητά απο την Κίνα δεν είναι τόσο καλά γιατί κάτι γίνετε με τη νραδιενέργεια δεν ξέρω εάν ισχύει ή όχι. Εγώ απλά έτσι ενημερωτηκά ρώτησα κατά 90% ήξερα ότι δεν αξίζουν τέτοια κινητά αλλά η γνώμη ενός άλλου ατόμο καλό είναι.
enidreiogmx Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Επίσης πέρα απο αυτό έχω ακούσει ότι τα κινητά απο την Κίνα δεν είναι τόσο καλά γιατί κάτι γίνετε με τη νραδιενέργεια δεν ξέρω εάν ισχύει ή όχι. Εγώ απλά έτσι ενημερωτηκά ρώτησα κατά 90% ήξερα ότι δεν αξίζουν τέτοια κινητά αλλά η γνώμη ενός άλλου ατόμο καλό είναι. Ενημερωτικά...και τα Iphone σε εργοστάσιο στην Κίνα φτιάχνονται...όλα τα κινητά στην Κίνα φτιάχνονται. Μάλλον εννοείς το SAR. Πολλά κινέζικα κινητά εισάγονται κανονικά στην Ελλάδα, οπότε λογικά δεν πρέπει να έχεις αυτόν τον φόβο πια....
kosmasdel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Επίσης πέρα απο αυτό έχω ακούσει ότι τα κινητά απο την Κίνα δεν είναι τόσο καλά γιατί κάτι γίνετε με τη νραδιενέργεια δεν ξέρω εάν ισχύει ή όχι. Εγώ απλά έτσι ενημερωτηκά ρώτησα κατά 90% ήξερα ότι δεν αξίζουν τέτοια κινητά αλλά η γνώμη ενός άλλου ατόμο καλό είναι. Αν πάρεις από καλές εταιρίες από Κίνα δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Πάντως το κινητό που έβαλες εκτός του ότι είναι ακριβό για τα specs του είναι "κινεζιά" της κακιάς ώρας αφού είναι και no name και αν κάποιο έχει υψηλό δείκτη sar αυτό θα είναι.
megaklhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 παιδια η γλωσσα γυρναεθ ελληνικα σε αυτα τα κινητα ;
kosmasdel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 παιδια η γλωσσα γυρναεθ ελληνικα σε αυτα τα κινητα ;Ναι, τα περισσοτερα καταστηματα τα στελνουν με multilanguage rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα