dragonborn Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ξέρει κανείς κάνα fix για dropbox icon (systray) και KDE plasma 5 ; (Kubuntu 15.04). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ξέρει κανείς κάνα fix για dropbox icon (systray) και KDE plasma 5 ; (Kubuntu 15.04). Εννοεις τη "μαυριλα" που εχει το icon (αντι του κλασικου μπλε) ή κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εννοεις τη "μαυριλα" που εχει το icon (αντι του κλασικου μπλε) ή κατι αλλο?Δεν έχει καν icon σε μένα. Δοκίμασα μέχρι και downgrade σε παλιότερη έκδοση (3.0.3) αλλά είτε δεν την έκανα σωστά, είτε δεν έπιασε ούτε αυτό. Δεν υπάρχει επιλογή ούτε στο "System Tray Options" για το Dropbox. Περίεργα πράγματα. Το Dropbox το βλέπω και τρέχει κανονικά με "ps aux" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 το έχω και εγώ αλλά από ό,τι έχω διαβάσει είναι θέμα του dropbox με το qt5 που θα λυθεί με update σε πολλούς λύνεται με εγκατάσταση του libappindicator1 αν το σταματήσεις και το ξαναξεκινήσεις σου το εμφανίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 το έχω και εγώ αλλά από ό,τι έχω διαβάσει είναι θέμα του dropbox με το qt5 που θα λυθεί με update σε πολλούς λύνεται με εγκατάσταση του libappindicator1 αν το σταματήσεις και το ξαναξεκινήσεις σου το εμφανίζει? To libappindicator1 είναι ήδη εγκατεστημένο. Δεν το εμφανίζει ούτε στιγμιαία ούτε τίποτα. Σε άλλους αν το σταματήσουν και το ξεκινήσουν λένε τους το εμφανίζει στιγμιαία, εδώ μπα.. τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καμιά ιδέα που μπορώ να βρω ubuntu packagers;Επίσης κατά πόσο υποτίθεται ότι τα deb που έχουν δημιουργηθεί για debian είναι συμβατά με ubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 τύχη είναι, αν τα ονόματα για τα πακέτα είναι ίδια υπάρχει περίπτωση να παίξει γενικά δεν είναι σωστός τρόπος όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Για πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω μείνει μετά την αναβαθμιση στο kubuntu με το plasma στο χέρι. Αν και βλέπω κανονικά την οθόνη login του kde 5 μετο που μπαίνει μέσα ενώ υπάρχουν τα παράθυρα κανονικά από πίσω υπάρχει μαυρίλα. Πείτε καμιά ιδέα πως θα κάνω το plasma 5 dektop να τρέξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δοκιμασες με καθαρο config dir του kde στο home σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 οχι αλλα πως μπορείς να τρέξεις το plasma 5 μέσω terminal. Ποια είναι η εντολή γιατί η παλιά που δούλευε στο kde 4 δεν φαίνεται να δουλεύει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 startkde? (υποθετω, δεν εχω kde) ------- απ'οτι βλεπω μαλλον ειναι plasmashell δες λιγο εδω https://forum.kde.org/viewtopic.php?f=289&t=126343 λενε για αδειασμα της cache Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ok δοκίμασα το plasmashell και μόνο του δεν κάνει τίποτα. Ομως αν το δώσω μαζί με kdesudo plasmashell τότε φορτώνει κανονικά το plasma dekstop. Το κακό είναι ότι σε κάθε logout και login έχω το ίδιο μαύρο desktop. Κάτι παίζει με τα permissions του user και το plasma dekstop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Κάτι παίζει με τα permissions του user και το plasma dekstop? Yeap, κατα πασα πιθανοτητα, αφου ανοιγει με sudo Tι σου βγαζει οταν τρεχεις plasmashell σαν normal χρηστης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ok το εφτιαξα δλδ μπήκα στο kde κανάλι του irc και μου έδωσαν λύση. Το πρόβλημα ήταν ότι στο φάκελο ~/.cache είχα αρχεία που άνηκαν στον root user. Απλά διέγραψα αυτά τα αρχεία και φακέλους και στο επόμενο boot δούλεψε μια χαρά. τώρα έχω άλλο πρόβλημα καθώς μερικά widget όπως ο application launcer δεν δουλεύουν. Αν πατάω πάνω τους μου βγάζουν plasmoids/org.kde.plasma.pager/contents/ui/ main.gml:25:1:module "org.kde.plasma.private.pager" is not installed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Πως είχες εκεί μέσα αρχεία με root permissions; Άνοιγες εφαρμογές με root permissions (sudo); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα