Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια !! τωρα τελευταια ψαχνωμαι εντονα για την αγορα ενος μεταχειρησμενου iPhone !! Ενας γνωστος μου πουλαει το 5 και πολυ πιθανον να το παρω απο αυτον !! Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης : Εαν αγορασω μεταχειρισμενο iPhone και του κανω Format θα μου το κλειδωσει το iCloud ?! Εαν ναι πως γινεται να το ξεκλειδωσω ?! (αν εχω καταλαβε καλα για να κανεις νεο setup σε ενα iPhone που εχει φαει Format χρειαζονται τα στοιχεια (Apple ID και pass) του προηγουμενου κατοχου !) αν τα εχω αυτα μπορω να κανω Setup και να δηλωσω νεο Apple ID στην ιδια συσκευη?! 

Δημοσ.

Αν ο προηγούμενος κάτοχος έχει απενεργοποιήσει το icloud κάνεις ό,τι θες. Τσέκαρε να είναι απενεργοποιημένη τουλάχιστον η εύρεση τηλεφώνου, αν δεν είναι ζήτα να την απενεργοποιήσει (είναι αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις restore)

Δημοσ.

Αν ο προηγούμενος κάτοχος έχει απενεργοποιήσει το icloud κάνεις ό,τι θες. Τσέκαρε να είναι απενεργοποιημένη τουλάχιστον η εύρεση τηλεφώνου, αν δεν είναι ζήτα να την απενεργοποιήσει (είναι αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις restore)

Μπηκα μολις στο Site της Apple και ειδα οτι ειναι πανευκολη η απενεργοποιηση !! Αν ο προηγουμενος το εχει ενεργοποιημενο και το απενεργοποιησει (πχ μολις ειναι η ωρα να το πουλησει ) και το παρω εγω δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα σωστα !? 

Βρηκα αυτο:

Πλήρης απενεργοποίηση του iCloud

Ανάλογα αν θέλετε να διακόψετε τη χρήση του iCloud σε όλες ή μόνο σε μερικές συσκευές, πραγματοποιήστε ένα από τα εξής:

• Στη συσκευή iOS σας: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > iCloud και έπειτα αγγίξτε «Αποσύνδεση» από το κάτω μέρος της οθόνης («Διαγραφή λογαριασμού» σε iOS 7 και παλιότερες εκδόσεις).
Note:   Αν αποσυνδεθείτε από το iCloud (ή διαγράψετε το λογαριασμό σας iCloud), το iCloud δεν θαδημιουργεί εφεδρικά αντίγραφα των δεδομένων iOS σας. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε εφεδρικά αντίγραφα της συσκευής σας στο iTunes. Για περισσότερες πληροφορίες, ανοίξτε το iTunes και επιλέξτε iTunes > Βοήθεια.
  • Like 1
Δημοσ.

Μπηκα μολις στο Site της Apple και ειδα οτι ειναι πανευκολη η απενεργοποιηση !! Αν ο προηγουμενος το εχει ενεργοποιημενο και το απενεργοποιησει (πχ μολις ειναι η ωρα να το πουλησει ) και το παρω εγω δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα σωστα !? 

Βρηκα αυτο:

Πλήρης απενεργοποίηση του iCloud

Ανάλογα αν θέλετε να διακόψετε τη χρήση του iCloud σε όλες ή μόνο σε μερικές συσκευές, πραγματοποιήστε ένα από τα εξής:

• Στη συσκευή iOS σας: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > iCloud και έπειτα αγγίξτε «Αποσύνδεση» από το κάτω μέρος της οθόνης («Διαγραφή λογαριασμού» σε iOS 7 και παλιότερες εκδόσεις).
Note:   Αν αποσυνδεθείτε από το iCloud (ή διαγράψετε το λογαριασμό σας iCloud), το iCloud δεν θαδημιουργεί εφεδρικά αντίγραφα των δεδομένων iOS σας. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε εφεδρικά αντίγραφα της συσκευής σας στο iTunes. Για περισσότερες πληροφορίες, ανοίξτε το iTunes και επιλέξτε iTunes > Βοήθεια.

Ναι είσαι οκ αν δεις το διακοπτάκι κλειστό :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...