Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 καλησπερα! Εχω κανει τις ρυθμισεις που πρεπει.. εκανα και log out log in στους λογαριασμους μου αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω 2 πραγματακια που με ενδιαφερουν πολυ.. Μπορω να κανω facetime / imessage κανονικα αλλα, δεν μπορω να παρω τηλεφωνα απο τον υπολογιστη μεσω iphone ουτε και να στελνω κανονικα text messages μεσω του υπολογιστη. Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.. Για τα text messages εχω κανει τις ρυθμισεις αλλα δεν μου στελνει τον code ενεργοποιησης Για τις κλησεις μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η κληση καθως πρεπει να ειναι στον ιδιο λογαριαςμο.. Με τον ιδιο λογαριασμο εχω συνδεσει τα παντα... Το περιεργο βεβαια ειναι οτι οταν χτυπαει το iphone η κληση ερχεται και στο ipad αλλα και στο mac κανονικα και μπορω να την απαντησω απο εκει.. να παρω ομως δεν μπορω... Τελος, δεν ξερω αν εχει καποια σχεση παντως το handoff λειτουργει κανονικα... Ειμαι με iphone 6 iOS 8.1 και 2014 macbook retina Τα φωτα σας παρακαλω.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Από τις ρυθμίσεις του Facetime στο Yosemite ενεργοποίησε το iPhone cellular calls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα