kjj Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Καθως εφτιαχνα την εργασια μου στο powerpoint, κολλησε το pc. Αυτο δεν το εχω ξαναπαθει ποτε. (εδω και μηνες) Οταν εκανα με το κουμπι restart δεν ξεκινουσε και εκανε η μητρικη κατι μπιπ-μπιπ σαν ....μουσικη να το πω...; Το εβγαλα τελικα απο την μπριζα και ολα καλα μετα που το ξανανοιξα. Τι φταιει; Ιος δεν πρεπει να ειναι γιατι εχω το norton... Αν υποψιαζεστε κατι θα ηθελα να μοθ πειτε. Το ιδιο, παλι μεσα στο powerpoint, μου το εκανε και σημερα. Το powerpoint δεν κολλαει με το που το ανοιγω.Επιπλεον, δεν πρεπει να ειναι προβλημα hardware γιατι τρεχω το τεστ του prime 95 για ωρες και δεν εχω προβληματα.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Πρόβλημα - παροδικό ελπίζω - στο τροφοδοτικό σου ή στην παροχή ρεύματος προς αυτό...
kjj Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δεν πιστευω να φταιει το τροφοδοτικο.(καινουριο enermax 360W). Μαλλον ειναι δουλεια της ΔΕΗ...
Adavis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Με τέτοιο μηχάνημα : INTEL P4 2.800hz (fsb 800) ASUS V9280 SuperFast Ti4200 AGP8X MSI NEO2 FISR 865PE DDR 512 (333Hz) δεν παίρνεις και ένα UPS... Κρίμα να την πάθεις απο ΔΕΗ(χτύπα ξύλο!!!)
atvelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 συμφωνω με τον Adavis γιατι τωρα τελευταια η ΔΕΗ εχει πολυ μεγαλα προβληματα με την ταση και την σταθεροτητατης, γνωριζω περιπτωση που εκαψε τα παντα.
kjj Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Παιδια μην μου λετε τετοια.... Ενα αξιοπιστο ups ποσο παει;(προτεινετε και καμμια μαρκα)
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 trexate osoi den exete gia ups :arrow: (eimai kamenos apo deh :evil: )
Dark_son20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 koita ta UPS tis MGE einai poli kala...me to pc pou exeis ena 600ari tha kanei doulia...
netrinogr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Μπορεί να παίζει προβλημα και με την μνημη σου.Αν σου ξανασυμβεί αυτό σε συντομο χρονικό διαστημα οι πιθανοτητες ειναι ακομα περισσότερες
doomx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Ego kathe septemvri tha vro to pc mou psimeno!! Kai fetos kai persu....GRRRR! Kai akoma UPS den pira giati einai polla ta lefta "Ari" kai den to vlepo akoma. Pros to paron exo mia mpriza pou den afinei na perasei megaluteri tasi kai kaigetai. Kai otan den to xrusimopoio to pc exo to polu mprizo ektos mprizas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.