Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ lenovo με windows 8  και τις τελευταιες μερες ο ηχος σταματαει να παιζει και στα ηχεια αλλα και στα ακουστικα.Για παραδειγμα, μπορει να σταματησει για 5 λεπτα και μετα να παιξει για ενα λεπτο και μετα να ξαναχαλασει.Εχει προβλημα στο hardware, δηλαδη πρεπει να το παω σε τεχνικο ή μπορει να εχω απενεργοποιησει καποια ρυθμιση καταλαθως?

(δεν ηξερα που ακριβως να αναπτυξω αυτο το θεμα επειδη ειμαι καινουριος στο φορουμ και τελικα το εβαλα εδω)

Δημοσ.

Βασικά θα βρείς το μοντέλο του laptop σου και θα κατεβάσεις τους drivers για τον ήχο

Δημοσ.

Εχω κατεβασει τους drivers για τον ηχο και εχω τσεκαρει αν ειναι ενεργοποιημενα τα speakers αλλα τιποτα...μηπως εχει υπερθερμανθει η καρτα ηχου και εχει παθει βλαβη? Ή αυτο ειναι απιθανο?

Δημοσ.

Όχι ειδικά σε laptop ειναι απο δύσκολο έως αδύνατον συνήθως ολη η μητρική παθαίνει πρόβλημα ποτε δεν ξέρεις βέββαια..... οταν δεν έχει ήχο στο πρόγραμμα φαίνεται οτι παίζει κατι και απλα δεν ακούγεται ?

Δημοσ.

δεν βλεπω κατι... επισης καμια φορα ξεκιναει να παιζει χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο και μετα ξαναχαλαει οποτε αυτο με κανει να πιστευω πως εχει παθει καποια ζημια στο hardware...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...