merikas Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εχω ενα λαπτοπ lenovo με windows 8 και τις τελευταιες μερες ο ηχος σταματαει να παιζει και στα ηχεια αλλα και στα ακουστικα.Για παραδειγμα, μπορει να σταματησει για 5 λεπτα και μετα να παιξει για ενα λεπτο και μετα να ξαναχαλασει.Εχει προβλημα στο hardware, δηλαδη πρεπει να το παω σε τεχνικο ή μπορει να εχω απενεργοποιησει καποια ρυθμιση καταλαθως? (δεν ηξερα που ακριβως να αναπτυξω αυτο το θεμα επειδη ειμαι καινουριος στο φορουμ και τελικα το εβαλα εδω)
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Βασικά θα βρείς το μοντέλο του laptop σου και θα κατεβάσεις τους drivers για τον ήχο
merikas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εχω κατεβασει τους drivers για τον ηχο και εχω τσεκαρει αν ειναι ενεργοποιημενα τα speakers αλλα τιποτα...μηπως εχει υπερθερμανθει η καρτα ηχου και εχει παθει βλαβη? Ή αυτο ειναι απιθανο?
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Όχι ειδικά σε laptop ειναι απο δύσκολο έως αδύνατον συνήθως ολη η μητρική παθαίνει πρόβλημα ποτε δεν ξέρεις βέββαια..... οταν δεν έχει ήχο στο πρόγραμμα φαίνεται οτι παίζει κατι και απλα δεν ακούγεται ?
merikas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ναι π.χ στο youtube εχω τα παντα στο τερμα και ενω παιζει το βιντεο δεν ακουγεται καθολου ηχος
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μήπως τοτε έχεις πειράξει καμια ρύθμισει για κοίτα προσεκτικότερα
merikas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 δεν βλεπω κατι... επισης καμια φορα ξεκιναει να παιζει χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο και μετα ξαναχαλαει οποτε αυτο με κανει να πιστευω πως εχει παθει καποια ζημια στο hardware...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα