dj chris Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Γεια σας παιδιά..μια ερώτηση θέλω να κάνω...μπορω με κάποιον τροπο να κατεβασω όλες τις φωτογραφιες μου απο το λαγαριασμο μου στο google;;; η πρεπει μια-μια;;;; Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
neverme Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Όταν λες από το Google Account εννοείς από το Photos του Google+ να υποθέσω. Σε PC μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρο το album σου σε μορφή zip. Πάνω δεξιά με το που μπαίνεις σε ένα album βγάζει ένα βελάκι. Πάτα το και θα έχει το download
dj chris Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Εντάξει σε ευχαριστώ πολύ...κατι διάβασα κ για ενα google take out ....αυτό εννοεις η είναι άλλο αυτό που πάλι μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία;;;;; Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
neverme Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν το έχω ακούσει αυτό το Google take-out. Τις φωτογραφίες πως και που τις ανέβασες; Google+ φαντάζομαι
dj chris Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Βασικά..εννοώ τις φωτο που γίνονται back up στο λογαριασμό στο google Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
neverme Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Στο Google+ πάνε αυτές. Ισχύει αυτό που σου είπα πριν για το download
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα