enidreiogmx Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Λογικα το redmi1 απο China με 130 ευρω, και ειναι κατω απο 5 ιντσες. Αλλα οπως ειπα πριν λιγο τα φοβαμαι να παραγγειλω απο Κινα λογου εγγυησης.Υπόψιν και τα ελληνικά 1 χρόνο εγγύηση έχουν, εκτός εάν το δηλώνει ξεκάθαρα ο κατασκευαστής. Δεν το ήξερα και εγώ και μου το είπε άλλο μέλος εδώ. Μόλις βρω την απάντησή του, θα σου βάλω το link. Πάντως μην τα φοβάσαι τα κινέζικα και ειδικότερα τα xiaomi. Έχει ένα ένας κολλητός μου και δεν τον έχω ακούσει να παραπονιέται και κοιτάω και εγώ να πάρω ένα xiaomi για μένα. Απλώς να δω τι θα μπορώ να δώσω για να πάρω....
pan7266 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Οικονομικά, απλά smartphone=WP (lag free) Midrange=android (lag) (limited memory) High end, κόσμημα, πολυτέλεια. Speed= iPhone Sent from my iPhone using Insomnia
Voodooman Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Σε αυτήν την κατηγορία τιμής και μάλιστα για γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν τα "χαζά" που ενδιαφέρουν εμάς τα αγοράκια, μόνο windows phone. Δες ποιο μοντέλο είναι μέσα στο budget σου και χτύπα το με κλειστά μάτια. Αν δεν έχετε πρόβλημα με μεταχειρισμένο και μπορείς να ανέβεις λίγο στην τιμή, ψάξε για το Nokia 925. Ακόμη με ευχαριστούν όσες τους το πρότεινα και το αγόρασαν.
KwstasXt Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σε αυτήν την κατηγορία τιμής και μάλιστα για γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν τα "χαζά" που ενδιαφέρουν εμάς τα αγοράκια, μόνο windows phone. Δες ποιο μοντέλο είναι μέσα στο budget σου και χτύπα το με κλειστά μάτια. Αν δεν έχετε πρόβλημα με μεταχειρισμένο και μπορείς να ανέβεις λίγο στην τιμή, ψάξε για το Nokia 925. Ακόμη με ευχαριστούν όσες τους το πρότεινα και το αγόρασαν. Ομορφο κινητο το 925 , αλλα στα ιδια χρηματα προτιμοτερο ειναι το 830.
lillen Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 IPhone για να σε δει με άλλο μάτι χεχεχε καλο.... Ομορφο κινητο το 925 , αλλα στα ιδια χρηματα προτιμοτερο ειναι το 830. Φιλε μου ξεφευγουμε στο budget, το 640 που πρότεινε ενας φιλος παραπανω δεν το βρίσκω στο skroutz , οποτε θα παίξω μεταξυ moto G 2nd gen στα 129€ το LG 90 στα 120€ και μάλλον το lumia 535 στα 90€. Θα τα δω φυσικα απο κοντα , δλδ εννοώ θα τα δει η γυναίκα μου απο κοντα και βλέπω να επιλέγει το lumia 535 το πορτοκαλί , anyway σας ευχαριστώ όλου σας για την βοήθεια σας και για τις προτάσεις σας!!! Θα ενημερωσω για την τελική επιλογή.
SIP1995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 χεχεχε καλο.... Φιλε μου ξεφευγουμε στο budget, το 640 που πρότεινε ενας φιλος παραπανω δεν το βρίσκω στο skroutz , οποτε θα παίξω μεταξυ moto G 2nd gen στα 129€ το LG 90 στα 120€ και μάλλον το lumia 535 στα 90€. Θα τα δω φυσικα απο κοντα , δλδ εννοώ θα τα δει η γυναίκα μου απο κοντα και βλέπω να επιλέγει το lumia 535 το πορτοκαλί , anyway σας ευχαριστώ όλου σας για την βοήθεια σας και για τις προτάσεις σας!!! Θα ενημερωσω για την τελική επιλογή. Να το Lumia 640 στα 145€ από το skroutz.grhttp://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html
panos9553 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 χεχεχε καλο.... Φιλε μου ξεφευγουμε στο budget, το 640 που πρότεινε ενας φιλος παραπανω δεν το βρίσκω στο skroutz , οποτε θα παίξω μεταξυ moto G 2nd gen στα 129€ το LG 90 στα 120€ και μάλλον το lumia 535 στα 90€. Θα τα δω φυσικα απο κοντα , δλδ εννοώ θα τα δει η γυναίκα μου απο κοντα και βλέπω να επιλέγει το lumia 535 το πορτοκαλί , anyway σας ευχαριστώ όλου σας για την βοήθεια σας και για τις προτάσεις σας!!! Θα ενημερωσω για την τελική επιλογή. Το Moto e 2014 είναι στα 129 και όχι το Moto g 2014 που ξεκινά από τα 160...σου είχα ποσταρει για το lumia 640 που ξεκινά από τα 135 ποιο πάνω...Απο εκεί και πέρα είναι δική σου απόφαση...
lillen Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το Moto e 2014 είναι στα 129 και όχι το Moto g 2014 που ξεκινά από τα 160...σου είχα ποσταρει για το lumia 640 που ξεκινά από τα 135 ποιο πάνω...Απο εκεί και πέρα είναι δική σου απόφαση... ουπς my bad, οποτε μονο το lumia και το LG παιζουν, με το lumia να κερδιζει εδαφος, για να δουμε.
lazarnik Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Lumia 535, το έχω πάρει στην γυναικα μου και το έχει ευχαριστηθει, ίντερνετ, κάμερα, viber κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα