lillen Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Θέλω να πάρω ένα κινητό στην γυναίκα μου. Αυτό που της ενδιαφέρει είναι να λειτουργεί καλά το viber, να έχει κάμερα και φυσικά να κοστίζει 100~130 ευρω. Από λειτουργικό δεν έχει κάποιο θέμα. Έχω κανένα τετράμηνο να ασχοληθώ με το αντικείμενο και νοιώθω ότι βρίσκομαι λίγο εκτός, so please help me.
enidreiogmx Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Κοιτάς εδώ -> http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?order_by=popularity&order_dir=desc&page=1&price_max=130&price_min=100αν και σαν χαρακτηριστικά δεν τρελάθηκα αλλά αφού δεν έχεις απαιτήσεις, θα σε καλύψουν λογικά ή κοιτάς Κίνα μεριά....
lillen Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Κοιτάς εδώ -> http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?order_by=popularity&order_dir=desc&page=1&price_max=130&price_min=100αν και σαν χαρακτηριστικά δεν τρελάθηκα αλλά αφού δεν έχεις απαιτήσεις, θα σε καλύψουν λογικά ή κοιτάς Κίνα μεριά.... Ευχαριστω για το λινκ . Για το L90 ειχα ακουσει πολλα καλα λογια παλια, για τα samsung σε αυτες τις τιμες φοβαμαι το lag. Για Κινα που λες φοβαμαι για θεματα σερβις και εγγυησης , αν και εχω ακουσει καλα λογια για το xiaomi redmi.
GianniSM Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέτοχος της Motorolla εδώ, δες το Moto G. Η δικιά μου είναι ερωτευμένη μαζί του, από της 1ης γενιάς πήγε στης 2ης 1
greekbusters Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 L90 δεν προκειται να συναντησεις λαγκ.Το ειχα και το προτεινω ανεπιφυλακτα αν δεν θες να ξεπερασεις τα 130. Πιο πανω υπαρχουν τα moto g και ascend g620s , για τα οποια δεν γνωριζω
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Οχι android ρε παιδιά στα 100 και 130. Windows είναι μονόδρομος και ταυτόχρονα είναι και όμορφα σαν σχέδιο. 2
enidreiogmx Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ευχαριστω για το λινκ . Για το L90 ειχα ακουσει πολλα καλα λογια παλια, για τα samsung σε αυτες τις τιμες φοβαμαι το lag. Για Κινα που λες φοβαμαι για θεματα σερβις και εγγυησης , αν και εχω ακουσει καλα λογια για το xiaomi redmi. Αυτό που πουλάει η Wind λες ή αυτό XIAOMI HONGMI REDMI 2 ή κάποιο άλλο γιατί η Xiaomi έχει κάμποσα Redmi....!? Αυτό της Wind, το δίνει στα 239€, είναι πολύ καλό τηλέφωνο, 5.5 ίντσες. Το έχει ο γείτονας μου και το ξέρω....αλλά από Κίνα το βρίσκεις πιο φθηνά. Το άλλο είναι επίσης καλό, πιο μικρό, πιο μαζεμένο.
lillen Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αυτό που πουλάει η Wind λες ή αυτό XIAOMI HONGMI REDMI 2 ή κάποιο άλλο γιατί η Xiaomi έχει κάμποσα Redmi....!? Αυτό της Wind, το δίνει στα 239€, είναι πολύ καλό τηλέφωνο, 5.5 ίντσες. Το έχει ο γείτονας μου και το ξέρω....αλλά από Κίνα το βρίσκεις πιο φθηνά. Το άλλο είναι επίσης καλό, πιο μικρό, πιο μαζεμένο. Λογικα το redmi1 απο China με 130 ευρω, και ειναι κατω απο 5 ιντσες. Αλλα οπως ειπα πριν λιγο τα φοβαμαι να παραγγειλω απο Κινα λογου εγγυησης. 1
StigmaX Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Στα 100€, Android αξιόλογο, ούτε από Κίνα δε βρίσκεις. Μόνο Windows σε αυτά τα ποσά...
panos9553 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Λοιπόν...lumia 640 dual sim...θεωρω πως νικά ακόμα και το Moto g 2014 σε χαρακτηριστικά στο συνολο...το έχω κιόλας για οποιαδήποτε απορία... http://www.bestprice.gr/search?q=lumia+640
lillen Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Λοιπόν...lumia 640 dual sim...θεωρω πως νικά ακόμα και το Moto g 2014 σε χαρακτηριστικά στο συνολο...το έχω κιόλας για οποιαδήποτε απορία... http://www.bestprice.gr/search?q=lumia+640 Ειχα περισυ ενα καλο HTC win7 , αλλα ηταν εκνευριστικο διοτι το viber δεν δουλευε σωστα, καταρχας επρεπε να ειχες ανοιχτη συνεχεια την εφαρμογη και δευτερον εκανε συνεχεια διακοπες ο ηχος. Δεν ξερω τι παιζει τωρα στα win8, και η nokia εε sorry εννοω η microsoft εχει καλη ποιοτητα κατασκευης σε αυτα τα χρηματα.
panos9553 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Τα wp7 δεν έχουν καμια σχέση με τα wp8.1 ουσιαστικά...κα ειδικα με τα 10 που θα βγουν το καλοκαίρι..Αν θες το smartphone που θα της πάρεις να λειτουργεί απρόσκοπτα και να ηρεμήσεις πάρε WP...αλλιώς ακριβότερο android....απο Moto g και πάνω...απλα και ξεκάθαρα στο λέω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα