Chilli Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, μου έχει ζητήσει ένας φίλος να του βρω ηχεία εξωτερικά για να μπορεί να κάνει μια μικρή γιορτή ας πούμε. Επίσης τον ενδιαφέρει μαζί και ένας ενισχυτής έτσι ώστε να μπορεί να παίζει μουσική από το laptop. Μπορούμε να βρούμε ένα σύστημα που να υποστηρίζει και wireless για να μπορεί πχ να παίξει μουσική στα ηχεία μέσω του κινητού? Κατατοπίστε με οι γνώστες γιατί έχω χαθεί στην έρευνα.. 150W-200W το κάθε ηχείο (2 θέλω) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 λεφτα εχει? εχει λυσεις απο 200-300 ευρο , μεχρι και 2000-3000 ευρο , στο ιδιο ευρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chilli Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ναι εντάξει λογικό, μια ικανοποιητική λύση θέλει. 700-800 ευρώ δίνει.. ! Με 200-300 2 ηχεία 150W τουλάχιστον και ενισχυτή δε νομίζω να βρισκεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Θελει μονιμη εγλατασταση η κατι που θα το εχει μονο για γιορτες. Πχ μπορουμε να βουμε 2 ενεργα PA ηχεια και ενα φθηνο κονσολακι και το λαπτοπ ως πηγη. Θα σκοτωνει.... Αλλιως για μονιμη εγκατασταση μπορουμε να βρουμε ηχεια εξωτερικου χωρου αδιαβροχα και ενα φθηνο av ενισχυτη με DLNA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chilli Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 για γιορτές το θέλει... να μπορεί να τα μετακινεί τα ηχεία κλπ.. σε εξωτερικό χώρο μιλάμε πάντα.. ! Αλλά να υπάρχει δυνατότητα να παίζει μουσική και από το κινητό πχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chilli Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 πχ αυτό θα με κάλυπτε? αν έπερνα 2... http://www.djmarket.gr/power-dynamics-15-pda-15abt-dj-1200w.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα