aris17561 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Καλησπερα σε ολους , ειμαι νεος εδω αλλα υποθετω οτι το συγκεκριμενο θεμα θα εχει συζητηθει απειρες φορες σε αυτο το φορουμ . Κνατε μια μικρη υπομονη για εμενα γιατι ακρη δεν μπορω να βγαλω και ειμαι και λιγο ασχετος. Ειχα αγορασει πριν μερικα χρονια ενα i7 hp λαπτοπ το οποιο για την εποχη ηταν πυραυλος. Σκεφτειτε οτι το ειχα παρει πριν 4 χρονια 1600 ευρω. Το πουλησα για να παρω σταθερο και εχω μεινει τωρα με ενα toshiba με core 2 duo , το οποιο ειναι για απλη χρηση. Θα ηθελα να αγοραω ενα λαπτοπ αντι του toshiba που ηδη εχω με ενα που να ειναι για νορμαλ χρηση ( 400 ευρω περιπου ) , να εχει σχετικα καλη ποιοτητα κατασκευης γιατι το παιρνει και η μανα μου και η μανα μου ειναι εξολοθρευτης. Εχω δει ορισμενους με i3 και γυρω στα λεφτα που ζηταω αλλα δεν ξερω ποια μαρκα να επιλεξω. Εγω ημουν ευχαρηστημενος απο την hp αλλα γενικα διαβαζω σχολια οτι απο υλικα κατασκευης ειναι πολυ μετρια. Το δικο μου ηταν κομπλε αλλα στοιχιζε και 1600 ευρω ενω τωρα θα παρω ενα με 400. Επισης ενα σημαντικο θεμα ειναι να το onboard ποντικι που θα εχει , δεν θελω να κολαει και θελω να εχει ακριβεια στις κινησεις.... Γιατι μερικα λαπτοπ σερνεις το δαχτυλο επανω και κουνιεται με παυσεις το βελακι στην οθονη. Οποτε για να συνοψισουμε ποια εταιρια θεωρειται οτι ειναι αξιοπιστη και καλη σε ποιοτητα κατασκευης ? Ευχαριστω πολυ και αν θελετε καντε και καμια προταση συγκρκιμνενη.
Mikri Nefeli Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 LAPTOP LENOVO ESSENTIAL G510 59-441349 15.6'' INTEL CORE I3-4000M 4GB 1TB NO OS399.00 €
Hyphen Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 dell θα επερνα εγω οποιο σου κανει στα λεφτα σου.
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Γράψε στην κατάλληλη ενότητα αν θέλεις ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα