dzzgamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Γεια χαρα παιδια, περιμενω μια παστα για τον cpu μου και λεω να ανοιξω την gpu μου να βαλω και στο Τσιπ της αφου δεν το εχω αλλαξει ποτε εδω και 1.5-2 χρονια, λεω να βαλω σε ολα τα τσιπακια της καρτας, θα εχω προβλημα στο να ξαναβαλω την ψυκτρα μετα η να μου βγαλει κανενα προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 λογικα δεν θα εχεις προβλημα αλλα σου χρειαζεται ? εχεις θορυβο κτλ ? Οι πιο πολλες καρτες ειναι 4 βιδες και τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzzgamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εχω σκοπο να την κανω OC άρα θελω να ισοπεδώσω τις θερμοκρασίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 καλα να τις ισοπεδωσεις με την αλλαγη της παστας μην περιμενεις.εκτος και εαν θελει αλλαγη οποτε θα δεις διαφορες.στα τσιπακια της μνημης θα βαλεις παστα μονο εαν εχει παστα ηδη.αλλιως thermal pads. επισης ποια παστα σκεφτεσαι να βαλεις για να σου πουμε να μην ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη και παρεις καμια καρτα στο χερι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 thermal pads στην ελλαδα δυσκολο να βρεις σε ανθρωπινες τιμες . οποτε προσπαθησε να χρησιμοποιησεις τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzzgamer Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5-thermal-compound-35g-p-PER.641207aythn edw exw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δεν περιέχει μεταλλικά ή ηλεκτρικά αγώγιμα υλικά Καλουτσικη ειναι ... Τα thermal pads προσεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzzgamer Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ειχα σκοπο να βαλω thermal pads αλλα δεν εχω ιδεα, αυτα που τα αγοραζω? και πρεπει να αφερεσω αυτα που εχει επανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα