Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο ενα ανοιγμα που εκανα στο λαπτοπ , το keyboard δεν δουλευει....παιζει να ξεχασα να κουμπωσω κανα βυσματακι μεσα στο λαπτοπ? την ταινια του keyboard παντως την κουμπωσα..

Δημοσ.

κομπλε ζιο!!παλι καλα που εχει με τεραστια γραμματα UP^...Ωστοσο η μονη λυση για το θεμα της βιδας φαινεται να ειναι το τρυπανακι....αυριο το παω σε μαγαζι κ ευκαιρια να μου βγαλουν τον ssd απο κει μεσα.......

• Like 1
Δημοσ.

τε1ικα εγινε ζημια,,,,,τ0 0μικρ0ν τ0  1αμδα, η τε1εια και τ0 εννια δν παιζ0υν,,,, 

Αν έκανες ζημιά στην ταινία μόνο αλλαγή πληκτρολογίου...δες ebay (με τον κωδικό που γράφει από κάτω το πληκτρολόγιο) κι από Ελλάδα από laptop-keyboard.gr

Εκτός αν μπορείς να βολευτείς με κανένα εξωτερικό usb

Δημοσ.

Αν ειναι η ταινία,που σίγουρα αυτή,είναι διορθώνετε δεν χρειάζεται να πάρεις καινούργιο keyboard!

Δημοσ.

Αν ειναι η ταινία,που σίγουρα αυτή,είναι διορθώνετε δεν χρειάζεται να πάρεις καινούργιο keyboard!

Πως φτιάχνει η ταινία;

Δημοσ.

Με πατέντα και υπομονή!

Άρα μάλλον δεν αξίζει ο κόπος...δεν είναι και κανένα ακριβό ανταλλακτικό συνήθως :)

Δημοσ.

Δηλαδη...δεν θα μας πεις...?

Θες να σου πω πως να διορθώσεις μια καλωδιοταινία αναλυτικά ;;;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να στο δείξω live αν θες.

Όταν μου χάλασε για παράδειγμα η καλωδιοταινία του on/off διακόπτη από το λάπτοπ πήρα την καλωδιοταινία και είδα πως είχαν σπάσει τα pins...λοιπόν έβαλα την ταινία κάτω από τον επαγγελματικό μεγεθυντικό φακό που έχω στο πάγκο εργασίας μου και αφού με ένα κοπίδι έκοψα την καλωδιοταινία στο ύψος των χαλασμένων pins έπειτα με πολύ προσοχή και απαλές κινήσεις έξυσα το πλαστικό από την πάνω μεριά ώστε να εμφανιστούν τα pins αλλά να μείνει αλώβητη η κάτω πλευρά.Μετά έβαλα πάλι με προσοχή την ταινία στην θέση της και το κουμπί δούλευε μια χαρά...και ακόμα δηλαδή έτσι είναι,μετά από έναν χρόνο!Αντίστοιχα επιδιόρθωσα και την χαλασμένη καλοδιωταινία από το touchpad ενός φίλου καθώς και αρκετές ακόμα...Τρόπος υπάρχει όρεξη έχεις να κάτσεις να το κάνεις;;;

Άρα μάλλον δεν αξίζει ο κόπος...δεν είναι και κανένα ακριβό ανταλλακτικό συνήθως  :) 

Δεν είναι και φτηνό ένα πληκτρολόγιο...τα πιο φτηνά μέσα από σκρουτζομάγαζα ξεκινάνε από 20 ευρώ και φτάνουν έως και 140 σε μερικές περιπτώσεις...Αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να το κάνεις τότε φυσικά και αξίζει ο κόπος...γιατί να μην γλυτώσεις 30-40 ευρώ;;;Στη τελική και θάλασσα να τα κάνεις δεν σε πειράζει μιας και ήταν ήδη χαλασμένο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...