zacdag Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Παιδια εχω κολησει θελω να δοσω μεχρι 1,250€ και δεν ξερω τι απο αυτα να παρω PC/Laptop ή iMac/Macbook? Πειτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτηματα απο το καθενα.
Hyphen Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Πες για τι χρηση το θες...δεν μπορει κανεις να σε πει τι να παρεις χωρις να γνωριζει τι θα κανεις με το εργαλειο! αν εχεις σκοπο τα games ξεχνα απο τωρα τα μακ.
zacdag Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 το θελω για την χρηση προγραμματων ωπος το sony vegas, blender, cinema 4d.... αλλα και για προγραμματισμο δεν ασχολουμε πολυ με τα games και θελω να μου απαντησετε σε μια ερωτηση εχω ακουσει οτι τα mac δεν κολανε καθολου ειναι αληθεια ή οχι?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 iMac θα σου προτεινα απλα στο budget αυτο δεν ξερω τι επιλογες εχεις... στα λεφτα που διαθετεις μπορεις να παρεις τα πιο entry μοντελα. https://www.skroutz.gr/s/3908629/Apple-iMac-21-5-2-7GHz-i5-8GB-1TB-ME086.html ειναι σχετικα καλο απλα με τοσα λεφτα αν φτιαξεις desktop θα βαλεις ακομα και 27αρα οθονη η τουλαχιστον 24αρα που θα παιξει μεγαλο ρολο,στα Mac βεβαια πληρωνεις το software.Και τα 8gb σε οριοθετουν λιγο ισως να χρειαζεσαι 16 ας πουμε. Αλλο ενα θετικο του desktop ειναι οτι οποτε θες το αναβαθμιζεις οπως θες.
Physiciant Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αγοράζεις φοβερό desktop με αυτά τα λεφτά που δε κολλάει πουθενά 2
harriswho Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Για το desktop ή laptop ερώτημα, το δικό μου επιχείρημα είναι ότι πρέπει πολύ καλά να αποφασίσεις πως δουλεύεις. Επειδή είμαι και εγώ προγραμματιστής έχω να σου πω ότι έχω δοκιμάσει από όλα. Έχω ένα high-end Sony Vaio Laptop, ένα Macbook Pro και τώρα φτιάχνω desktop. Πάντα είχα τη δικαιολογία για την αγορά φορητού ότι χρειάζομαι κάτι για να μπορώ να παίρνω τη δουλειά μαζί μου όταν θα είμαι εκτός γραφείου όπως διακοπές. Τελικά έχω να πάω διακοπές από το 2012! Επιπρόσθετα επειδή ποτέ η οθόνη, το πληκτρολόγιο και το mouse ενός φορητού δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει τα εξωτερικά, έχω το φορητό να κάθεται δίπλα μου σαν desktop και χρησιμοποιώ άλλη οθόνη (μεγαλύτερη) άλλο πληκτρολόγιο και άλλο ποντίκι. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στους φορητούς θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς στον εξοπλισμό (δεν θα είναι ποτέ όλα τα κομμάτια ιδανικά και αν είναι τότε θα το πληρώσεις ακριβά). Ενώ με τα desktop φτιάχνεις αυτό που θες εσύ και όχι αυτό που έχει η αγορά να σου προσφέρει και αναβαθμίζεις όποτε θες. Αν δεν μετακινείσαι τακτικά μαζί με τη δουλειά σου τότε δε βρίσκω το λόγο να πάρεις φορητό. Τώρα σχετικά με το ερώτημα PC ή Mac. Η δική μου εμπειρία λέει ότι όπως συμπεριφέρεσαι σε ένα μηχάνημα έτσι συμπεριφέρεται και αυτό. Μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι με το που έδωσα το Macbook στη γυναίκα μου για μερικούς μήνες....myth busted! Όλα κολλάνε. Από εσένα εξαρτάται. Εκτός από τη μεταπωλητική τους αξίας έναντι των PC είναι λίγοι οι λόγοι για τους οποίους θα έπαιρνα ξανά Mac αλλά σε κάθε περίπτωση αν το ξαναέκανα δεν θα ήταν για να εργάζομαι με αυτά. Αυτά τα ολίγα και ταπεινά. 1
IceFrog Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μπορεις να κανεις και ενα hackintosh, η δικη μου επιλογη ομως θα ηταν ενα μικρο κουτακι με τουμπανιασμενο harware και μια οθονη 27". Νομιζω οτι ουτε με τα windows θα εχεις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα