giorgos231 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 για σας εκανα OC τον επεξεργαστη μου εαν amd fx-6300 αλλα στο prime στο turture test εβγαλε error τι μπορω να κανω για να το φτιαξω; θερμοκασιες στα 4.2GHz max 45 ψυκτρα: cooler master hyper 212 evo μητρικη : Gigabyte 970A-UD3P τι πρεπει να κανω για να φτιαξει αυτο το προβλημα;;; ξεχασα να πω πως εχω βαλει 1.38vcore νομιζω ειναι οκ για 4.2 GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ανεβάζεις το Vcore, δεν τα έχεις auto. Υπάρχουν πολλά θέματα για Oc σε FX. Δες αυτό είναι πολύ αναλυτικό: http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-τι-πώς-και-γιατί/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ναι μην ξεχνας πως η μητρικη μου ειναι η gigabyte ud3p δεν μου εχει ετοιμες επιλογες πρεπει αν πληκτρολογισω εγω αυτα που θελω... το dram παιζει ρολο ειναι στο αυτο τωρα.. επισης δεν εχω κλησει το boost γιατι δεν ξερω πως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν γνωρίζω πολλά απο FX αλλά το τόπικ που σου έδειξα είναι πολύ κατατοπιστικό. Καλό διάβασμα Και που 'σαι, κάθε τσιπάκι είναι διαφορετικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 κατι τελεφταιο ξερεις πως θα κλεισω το boost???? ααα οκ το βρηκα ηταν κρημενο στο advanced Ανεβάζεις το Vcore, δεν τα έχεις auto. Υπάρχουν πολλά θέματα για Oc σε FX. Δες αυτό είναι πολύ αναλυτικό: http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-τι-πώς-και-γιατί/ εχει διαφορα πραγματα στο AUTO ποια κραταω και ποια αφινω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ναι μονο που εγω ειμαι stable στα voltages το προβλημα μου ειναι στο turture test αληθεια εαν το αφισω ετσι μπορει να παθει κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ναι μονο που εγω ειμαι stable στα voltages το προβλημα μου ειναι στο turture test αληθεια εαν το αφισω ετσι μπορει να παθει κατι; Πρεπει ν'ανεβασεις τα vcore διοτι δεν δουλευουνε οι πυρηνες σωστα,σταματανε να λειτουργουν και γι αυτο εχει ERROR στο prime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 να ξαναπω οτι ερρορ στο πριμε βγαζει μονοσ το turture test αλλα το φοβαμε γιατι του το εβαλα 1.4vcore και το πριμε παιρνει 1.46-1.47 και το safe ειναι 1.50 το φοβαμε ποιο πολυ αλλα και παλι δεν ειχα κλισει το boost kai to cooling and quiet μιπως φταιει αυτο; επσιης ολλα τα αλλα ειναι στο auto τις ram δεν τις εχω πειραξει δεν ξερω εαν χρειαζεται... στην προ τελεφται επιλογη του prime ετρεξα για 3 ωρες και κανενα error αλλα στην τεταρτη επιλογη (custom) εβαλα 6500mb γιατι εχω 8gb και μετα απο 10 δεπτερολεπτα error μα καλα θελει ποιο πολυ απο 1.4vcore στα 4.2 εστω και 4.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 error βγενει μονο οταν εχει λιγα voltage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ναι, το θέμα είναι τι απο τα 15-20 voltages Μόνο με trail and error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Φίλτατε έχεις δώσει τρομερή τάση για 4.2 αν θες διάβασε και εδώ την δική μου περιπέτεια με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και τι έχω καταφέρει τελικώς http://www.insomnia.gr/topic/534185-fx-6300-overclock-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Φίλτατε έχεις δώσει τρομερή τάση για 4.2 αν θες διάβασε και εδώ την δική μου περιπέτεια με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και τι έχω καταφέρει τελικώς http://www.insomnia.gr/topic/534185-fx-6300-overclock-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1/ το ειχα διαβασει και πριν εσυ ποσο μου προτηνεις να βαλω για 4.2 και ποιες ρυτημισεις να βαλω? τι να ενεργοποιησω και η να απενεργοποιησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Πραγματικά ποιος σας ειπε οτι το oc ειναι κατι το απλο χωρις να εχει προηγηθει το απαραίτητο ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Πραγματικά ποιος σας ειπε οτι το oc ειναι κατι το απλο χωρις να εχει προηγηθει το απαραίτητο ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!???? αφου θελει διάβασμα για πες μου ποιον πληρει οδηγο να διαβασω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Τα δύο θέματα είναι αναλυτικότατα Απλά έχουν πάρα πολλές σελίδες! Δεν μπορεί κάποιος να σου πει νούμερα. Το κάθε τσιπ είναι διαφορετικό. Πρέπει να τα βρεις μόνος σου! Απλά θέλει χρόνο, αλλά σε αποζημιώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα