Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους επεκτασιμος χώρος , βάλανε μυαλό.

Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει επίσημο Xiaomi

site/καταστημα στην Ευρώπη. Οταν γινει αυτο , θα τους επιλέξω.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι μου θυμιζει ,τι μου θυμιζει...

Α μηπως iphone 6?

Oχι οτι ειναι ασχημο ,αλλα εχουμε γεμισει με κλωνους ,και φτηνους μαλιστα

Αξιζει τα ευρω του παντως για αυτα που εχει,  δε λεω

Καμια σχεση. ψαξε, μαθε, γυρισε σελιδα..

• Like 11
Δημοσ.

Τι μου θυμιζει ,τι μου θυμιζει...

Α μηπως iphone 6?

Oχι οτι ειναι ασχημο ,αλλα εχουμε γεμισει με κλωνους ,και φτηνους μαλιστα

Αξιζει τα ευρω του παντως για αυτα που εχει,  δε λεω

σοβαρά τώρα,αυτό σου θυμίζει iphone 6?

Επιτέλους επεκτασιμος χώρος , βάλανε μυαλό.

Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει επίσημο Xiaomi

site/καταστημα στην Ευρώπη. Οταν γινει αυτο , θα τους επιλέξω.

δεν παίρνει sd card

Δημοσ.

δεν παίρνει sd card

Το SoC μεταξύ άλλων ενσωματώνει 4G LTE modem καθώς και το υποσύστημα γραφικών Adreno 405 και συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Δημοσ.

Το SoC μεταξύ άλλων ενσωματώνει 4G LTE modem καθώς και το υποσύστημα γραφικών Adreno 405 και συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

ναι,είναι λάθος,μη επεκτάσιμου έπρεπε να λέει 

Δημοσ.

Κλαιω με μερικους που νομιζουν οτι ολα ειναι αντιγραφη απο iPhone... ελεος ειναι μια πανεμορφη συσκευη σε μια φυσιολογικη τιμη, παρε iPhone εσυ... προβατα...

• Like 9
Δημοσ.

iphone? το σχημα του αιφων 6 ειναι σαμσουνγκ το εχω αποδειξει και σε φιλο applefanboy με μολυβι και χαρτι 

τωρα ενα απο τα τελευταια που ειδα χιαομι μοθ φανηκε πολυ καλο ..πολυ καλο.. αυτο εδω ειναι τρομερουλι .. το ολο μαυρο δηλαδη ειναι κ@βλ@ και τα αλλα ειναι τελεια για κοπελιτσα ..πολυ ωραιο και καλο κινητο.. μια αντιπροσωπευση εδω βρε παιδια να βρει αδελφακι το note

Δημοσ.

16 gb χωρίς sd δεν λει................ (10 στην πραξη δλδ και αν...........9,5 βασικά)

και στο άρθρο εχει λάθος............ ειναι μη επεκτάσιμος ο χώρος

Δημοσ.

Έγινε αναφορά στα χρώματα πιο πάνω. Ίσως να θέλουν να προσελκύσουν λίγο παραπάνω τον γυναικείο πληθυσμό, ειδικά με τέτοιες κάμερες σε αυτά τα λεφτά :D

Παρ'όλα αυτά, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και αν είχε επεκτάσιμο χώρο θα ήταν το ιδανικό, αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε και όλα. Ίσως να θέλουν να κοντραρίσουν το Asus Zenfone2 και πιστεύω ότι θα το πετύχουν. Ειδικά οι fans της Xiaomi θα ξετρελαθούν με αυτό το εργαλείο!  

Δημοσ.

Σας γράφω απο xiaomi mi4...εντάξει το κινητό πραγματικα είναι απιστευτο. Κατασκευή ειδικα...δεν υπάρχει σύγκριση...οθοναρα ...χρωματα..ποιότητα κλήσης λες και εχω lumia.Παρα πολύ καλη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια, τώρα παίζει και μια συνεργασία του greek miui community με ενα ευρωπαικό eshop για να έχουμε και εγγύηση.

Xiaomi ftw.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...