voltmod Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Η Xiaomi ανακοίνωσε μία οικονομικότερη έκδοση του Mi 4, που έχει τη ονομασία Mi 4i και διαθέτει σχεδιασμό unibody από πολυανθρακικό υλικό.Επίσης στην θέση του Qualcomm Snapdragon 801 SoC, βρίσκεται το λιγότερο ισχυρό Snapdragon 615, το οποίο όμως είναι 64-bit. Το τελευταίο διαθέτει τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 με συχνότητα λειτουργίας 1,7GHz, καθώς και άλλους τέσσερις που αναλαμβάνουν δράση όταν δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ από το σύστημα και λειτουργούν σε συχνότητα λειτουργίας 1,1GHz. Το SoC μεταξύ άλλων ενσωματώνει 4G LTE modem καθώς και το υποσύστημα γραφικών Adreno 405 και συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB μη επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το νέο Xiaomi Mi 4i διαθέτει οθόνη LCD IPS OGS με διαγώνιο 5,0 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels (441ppi) και έρχεται με την τεχνολογία adaptive brightness –με την ονομασία Sunlight display- που βελτιώνει την απόδοση της οθόνης κάτω από το φως του ήλιου. Στην πρόσοψη, η συσκευή διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels (f/1.8) ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels, με σύστημα φακών που διαθέτει διάφραγμα f/2.0 και συνοδεύεται από dual tone flash. Η κάμερα υποστηρίζει HDR, και μάλιστα βελτιωμένο ενώ βελτιωμένο είναι και το χαρακτηριστικό ωραιοποίησης, Beautify. Το Xiaomi Mi 4I προσφέρει δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες SIM, ενώ ταχύτητες 4G LTE υποστηρίζονται και από τις δύο. Κατά τα άλλα, εξοπλίζεται με dual-band MU-MIMO WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, microUSB2.0 και έχει μπαταρία με χωρητικότητα 3120mAh. Οι διαστάσεις του είναι 138,1 x 69,6 x 7,8 χιλιοστά και το βάρος του είναι 130 γραμμάρια. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop πάνω από το οποίο η Κινέζικη εταιρεία έχει προσαρμόσει το περιβάλλον χρήσης MIUI 6. Το Xiaomi Mi 4I είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που λανσάρεται εκτός Κίνας (παρουσιάστηκε επίσημα στο Ν. Δελχί, στην Ινδία) και το κόστος του είναι ΙΝΡ 12999 (περίπου $205). Site: GSMArena
Othal Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Να ρωτησω τωρα εγω που ειμαι ψιλοασχετος? Σ αυτη την τιμη ποια εταιρια προτείνει κατι αντιστοιχο? Απλη περιεργεια.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 τα χρωματιστα τηλεφωνα γιατι πρεπει να ειναι ανοιχτοχρωμα? δηλαδη το κανονικο μπλε και το κανονικο κιτρινο δεν τους αρεσει?? ποιος παιρνει γαλαζιο τηλεφωνο?!? μονο η microsoft βγαζει σοβαρα χρωματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Και γιατί πρεπει να τα λες gay style? Το ανοιχτόχρωμο σε χαλάει σαν λεξη?
basilis_k6 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Και γιατί πρεπει να τα λες gay style? Το ανοιχτόχρωμο σε χαλάει σαν λεξη? αυτο ακριβως εκφραζει αυτο που νιωθω οταν το βλεπω αλλα το αλλαξα...
Mitsen Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 και εγώ gay style σκέφτηκα! Και γιατί πρεπει να τα λες gay style? Το ανοιχτόχρωμο σε χαλάει σαν λεξη? όσο ναναι δεν έχουν την ίδια συμασία σαν λέξεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εγω νομισα στην αρχη οτι ειναι ναυαρχιδα...200$μονο...αντε να πεφτουν οι τιμες πληρωνουμε τζαμπα συσκευες που φυσιολογικα κοστιζουν ουτε καν τα μισα χρηματα απο την αρχικη τους τιμη..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εγω νομισα στην αρχη οτι ειναι ναυαρχιδα...200$μονο...αντε να πεφτουν οι τιμες πληρωνουμε τζαμπα συσκευες που φυσιολογικα κοστιζουν ουτε καν τα μισα χρηματα απο την αρχικη τους τιμη..
Riddick Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εγω νομισα στην αρχη οτι ειναι ναυαρχιδα...200$μονο...αντε να πεφτουν οι τιμες πληρωνουμε τζαμπα συσκευες που φυσιολογικα κοστιζουν ουτε καν τα μισα χρηματα απο την αρχικη τους τιμη.. 200$ εξω γιατι στα σκρουτζομαγαζα εδω μια 300 νομιζω το λιγοτερο.Δεν το ξερω αλλα επειδη το mi4 το εχουν 400.
efkairiakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αν έβγαζε και με windows θα επαιρνα σιγουρα!!!
Papakitou Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αν έβγαζε και με windows θα επαιρνα σιγουρα!!! γινεται
nikoskokos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αυτο που στην ελλαδα τα πανακριβα κινητα ερχονται πιο φθηνα στο σκρουτζ και τα φθηνοτερα "κινεζικα" ερχονται πιο ακριβα ειναι τραγικο....στο θεμα μας πανεμορφο το κινητο δυνατο σε specs οσο και αν το κατατασουν στα mid range και η τιμη λουκούμι!
pc_admin Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Τι μου θυμιζει ,τι μου θυμιζει... Α μηπως iphone 6? Oχι οτι ειναι ασχημο ,αλλα εχουμε γεμισει με κλωνους ,και φτηνους μαλιστα Αξιζει τα ευρω του παντως για αυτα που εχει, δε λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα