Deacon Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια προσφατα εκανα μια δυνατη αναβαθμιση και θελω να βαλω led ταινιες μεσα στο κουτι ομως να το χειριζομαι απο τηλεκοντρολ και να ειναι rgb ας αναλυσω πρωτα τι εχω : 1) Κουτι: Coolermaster 690 III αυτο με το παραθυρο εννοειται 2) Τροφοδοτικο : EVGA supernova g2 750w (το κουτι εχει φιμε τζαμι και τα γραμματα της gpu ( το windforce) φαινονται ομως η γραμμη της mb η κοκκινη σχεδον καθολου και γενικα δεν φαινεται σχεδον τπτ) Ψαχνω λιγο καιρο αλλα συνεχεια κινεζιες βρισκω η ακριβα απο αμερικη ετοιμα ομως! Τα μονα αξιολογα που βρηκα ειναι της Logisys Site: Τωρα τα ερωτηματα ειναι: 1. μπορω να βαλω ανταπτορα απο molex se sata?θα δουλεψει?(γιατι δεν χρησιμοποιω μολεξ μην γεμιζω και αλλα καλωδια το κουτι) 2.απο αυτα τα δυο στα λινκ μπορειτε να βρειτε φθηνα ? γιατι μου βγαινει το ενα πακετο κανα 40αρι ευρω μεταφορικα και φορους απο οτι θυμαμαι(δεν θυμαμαι καν τα λινκ και απο που τα ειδα) και μιλαμε παντα για 2 γραμμες Led τουλαχιστον 2χ30cm 3. αν τα παρω κομματι κομματι θα με βγει πιο φθηνα?και αν ναι ποια πρεπει να ειναι τα κομματια? 4. RF η IR δεκτης? απο οτι καταλαβα ο rf πιανει απο παντου ενω ο ir πρεπει να βλεπει το ματι κανω λαθος? 5. και τελος αν δουλευεται ηδη καποιο και ειστε ευχαριστημενοι τοτε προτεινεται το παρακαλω Η αληθεια ειναι οτι το googlara και δεν εχει καποια εκτενης συζητηση που θα δινει διαφορες λυσεις ετοιμες plug and play η καλες κατασκευες...εχει κατι της πλακας τοπ 2 σελιδες χωρις νοημα!Μακαρι να γινει εδω μια τετοια συζητηση! Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια ! ! ! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2015 από Deacon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deacon Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Φιλοι μου κανενας δεν μπορει να πει κατι για αυτο το θεμα?πειτε κατι αλλο και ας μην ειναι επι του θεματος (πλακα κανω) Δεν μπορει.. καποιος θα εχει κανει ενα κουτι με led!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmok Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 τα specs του pc σου γιατι μας τα ποσταρεις ? για μοστρα ?? επισης αμα θες led για το pc τραβα παρε ετοιμα, μην ψαχνει πατεντες γιατι θα φας τα μουτρα σου, θα καψεις κανενα τροφοδοτικο και θα μεινεις παλι καμια βδομαδα χωρις pc.... μεχρι και στο ΙΚΕΑ εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deacon Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) ικεα εχετε μονο στα μερη σου δεν εχουν ολες οι πολεις ικεα!ειναι σα να με λες να δωσω 50 ευρω πανε ελα ικεα χωρια την αγορα του προιοντος (πολυ πολυ εξυπνο).μη μιλας για μοστρα εσυ πρωτα απο ολα.καμια σχεση! και σιγα την μοστρα δλδ!αφου σε πειραξαν λοιπον τα διαγραφω τα specs.ολοι αυτοι που εχουν υπογραφη τα specs μοστραρονται?τοτε εχεις προβλημα αγορι μου με το μισο και φορουμ.ουτε που με νοιαζει....και ειπαμε απλα σταματηστε την ζηλεια ρε παιδια σας κανει κακους και δεν σας θελει κανεις μετα....αυτη ειναι η συμβουλη μου!και θα το βρειτε μπροστα σας στο μελλον.και το ευχομαι επιτελους να φατε κανα σκαμπιλη απο την ζωη μπας και ταρακουνηθει το κεφαλι σας αλλα η αναισθησια δεν εχει ορια οποτε χλωμο να αλλαξετε! δεν το περιμενα απο σενα αυτο ζμοκ....το κραταω!!!και μην λες σε αλλους να κανουν κατι ενω ηδη κανεις εσυ μαλακια.....5 μετρα ταινια ηθελες να βαλεις στο pc σου και να την κοψεις οπου θες εσυ!χαχαχαχα καλο!!! να σε ενημερωσω οτι δεν παει ετσι ομως. το θεμα ειναι για κλεισιμο γιατι παλι βρεθηκε καποιος μ.....ας να το χαλασει! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2015 από Deacon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα