nikos_greece Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδια...θα ηθελα να με βοηθησεται στο πως μπορώ να κανω Defragment στο mac μου...ευχαριστώ!!!!
xlorenzo Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν κάνεις δεν χρειαζεται κανει το λειτουργικο μόνο του τις ρουτινες. Είναι κατάλοιπα απο windows αυτα
atheatos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 http://www.speedtest.net/my-result/4311684352
nikos_greece Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 http://www.speedtest.net/my-result/4311684352 αυτο τι σχεση εχει?? Δεν κάνεις δεν χρειαζεται κανει το λειτουργικο μόνο του τις ρουτινες. Είναι κατάλοιπα απο windows αυτα επειδη ειχα ρωτησει και καπου αλλου πως μπορώ να κάνω το mac μου ποιο γρήγορο απο αποψη να σβηστουν αχριστα αρχεια ,αρχεια απο προγραμματα που εχω σβησει και εχουν μηνει κτλ κτλ και μου ειπαν αυτο....εσυ εχεισ κατι αλλο να προτινεις η κανενα προγραμματακι??
xlorenzo Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 μην βαζεις τετοιες σαβουρες (clean my mac κτλ.) Αστο οπως ειναι αυτη ειναι η συμβουλη μου και η αποψη μου. Το μονο που εχω βαλει εγω ειναι το app cleaner ωστε οταν κανω απεγκατασταση μια εφαρμογη να βγαζει και αυτα που αφηνει πισω. Τιποτα αλλο. 4
atheatos Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 αυτο τι σχεση έχει?? Οτι σχέση εχει το defragment....
Haldol Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Το file system του OS X δεν υποφέρει από fragmentation.
nikos_greece Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Οτι σχέση εχει το defragment.... φιλε αν ηξερα δε θα ειμουν εδω....οποιος θελει βοηθαει δεν υποχρεωσα κανενα μην βαζεις τετοιες σαβουρες (clean my mac κτλ.) Αστο οπως ειναι αυτη ειναι η συμβουλη μου και η αποψη μου. Το μονο που εχω βαλει εγω ειναι το app cleaner ωστε οταν κανω απεγκατασταση μια εφαρμογη να βγαζει και αυτα που αφηνει πισω. Τιποτα αλλο. οκ φιλε ευχαριστω....το ccleaner το εχω και εγω...αφου βγανει οτι μενει απο τα προγραμματα ολα οκ....!!!
iMarilina Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 φιλε αν ηξερα δε θα ειμουν εδω....οποιος θελει βοηθαει δεν υποχρεωσα κανενα οκ φιλε ευχαριστω....το ccleaner το εχω και εγω...αφου βγανει οτι μενει απο τα προγραμματα ολα οκ....!!! Δε χρειάζεσαι defragment. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το CleanMyMac (όχι mac keeper και σαχλαμάρες), πολλοί λένε ότι ούτε αυτό αλλά δε μου έβγαλε ποτέ θέματα, και η καινούρια έκδοση, το 3, είναι πάρα πολύ καλή και με πολλές επιλογές , ακόμη και καθαρισμό ραμ και uninstallation κλπ. Θα σου έλεγα να βάλεις αυτό να δοκιμάσεις.
ozelot Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδια...θα ηθελα να με βοηθησεται στο πως μπορώ να κανω Defragment στο mac μου...ευχαριστώ!!!! Δεν χρειάζεται, μην το αποτολμήσεις με κάποιο third party utility μπορεί να πάρεις τον SSD σου "στο χέρι". Για να καθαρίσεις - συντηρήσεις το σύστημα σου απλά κάνε χρήση της εγγενούς ρουτίνας του OS X, με boot σε Safe mode. • Κλείσε το μηχάνημα. • Power-up μετά από ≈30" και μόλις ακούσεις τον ήχο εκκίνησης πάτησε το πλήκτρο Shift μέχρι να εμφανιστεί η μπάρα. • Στην οθόνη που θα προκύψει επιλέγεις το πρώτο εικονίδιο, πιστοποιείσαι για login στο σύστημα και στη συνέχεια restart χωρίς να πατάς κάποιο πλήκτρο. • Η τρέξε -από το Recovery Partition- την ρουτίνα Reinstall OS X, για "φρεσκάρισμα" του συστήματος. Κατά την γνώμη μου πάντα, χρήση "cleaning utilities" τρίτων developers που απλά προσπαθούν να μιμηθούν το Safe mode ενίοτε μπορεί να αποσταθεροπιήσουν το σύστημα με διαγραφή αρχείων του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα