crmaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Στη σημερινή δοκιμή θα δούμε τη σειρά MX200 SSD της Crucial που αντικαθιστά την πολύ πετυχημένη MX100 καθώς και την καινούρια οικονομική σειρά που λάνσαραν προσφάτως, την BX100 (όπου Β σημαίνει budget - οικονομικό).Ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των MX200 είναι η χρησιμοποίηση της Dynamic Write Acceleration τεχνολογίας η οποία αρχικά διατηρεί τη μνήμη flash του SSD σε SLC κατάσταση, όπου η χωρητικότητα είναι μειωμένη αλλά οι ταχύτητες είναι κατά πολύ υψηλότερες. Οπότε αρχικά ο MX200 με 250 GB χωρητικότητα έχει στην ουσία 125 GB χωρητικότητα σε SLC mode, αλλά όταν τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε αυτόν ξεπεράσουν ένα όριο τότε οι μνήμες του περνάνε αυτόματα στην πιο αργή MLC κατάσταση και η χωρητικότητα φθάνει στην κανονική τιμή της. Αν διατηρείτε τον SSD με λίγα δεδομένα θα δείτε μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις, ενώ σε περίπτωση που τα δεδομένα σε αυτόν ξεπεράσουν τα 50% της χωρητικότητας του τότε οι επιδόσεις θα είναι χαμηλότερες, αλλά και πάλι αντίστοιχες με αυτές ενός καλού MLC SSD. Site: Crucial MX200 & BX100 Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Πολύ όμορφο και αναλυτικό review! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά! Όντως η ταχύτητα του mx200 πέφτει πάρα πολύ όταν έχει ελεύθερο χώρο <50%. Γιατί να τον προτιμήσει κάποιος με αυτό το μειονέκτημα; Το περιθώριο των 125Gb νομίζω είναι μικρό(αλλά με επιδόσεις κοντά σε 850 pro). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Απο περιεργεια, ποσο χρονο σου παιρνει για να κανεις τετοια reviews; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_driller Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Πολύ καλή δουλειά! Τέτοια αρθράκια εκτιμούνται δεόντος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 να στε καλά παιδιά για τα καλά σας λόγια. Όσο για το χρόνο που χρειάζομαι για κάθε SSD review είναι αρκετός μιας και μόνο για τις μετρήσεις θέλω 2 μέρες περίπου (δεδομένου ότι το steady state μόνο απαιτεί 12 ώρες). Όσον αφορά τώρα την πτώση την επιδόσεων με το δίσκο μισό-γεμάτο σε αυτή την περίπτωση το περίμενα αλλά όχι βέβαια σε τόσο μεγάλο βαθμό (τουλάχιστον στο βαθμό που έδειξαν αρκετά synthetic benchmarks). Αλλά όπως γράφω σε πραγματικές καταστάσεις το πιο πιθανό είναι ο χρήστης να μην καταλάβει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek_Tornado Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Πολύ ωραίο review! Εκτίμησα ιδιαίτερα τον όλο κόπο για το custom benchmark των πραγματικών προγραμμάτων! Πάντα τέτοια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Άρα τα benchmarks παραπάνω απέχουν πολύ από καθημερινές διεργασίες έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Άρα τα benchmarks παραπάνω απέχουν πολύ από καθημερινές διεργασίες έτσι; απο καθημερινες διεργασιες οχι. απο χρηση γραφειου - browsing και ελαφρια πραγαμτα ναι. καθημερινη διεργασια μπορει να ειναι και audio - video editing. btw , ωραιο review! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2015 από discoboyminimal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Λατρεύω τις δοκιμές πραγματικών εφαρμογών, οπότε λάτρεψα το συγκριτικό σου! Μακάρι να ήταν και τα «επαγγελματικά» σαν το δικό σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 πολυ ωραιο review. πραγματι ακομα και γεματος ο δισκος παει σφαιρα σε σχεση με HDD. εδω παω σφαιρα με τον samsung 840 με το bug! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roll Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 φίλε..Respect για το Review! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Έχω δώσει στο service να μου περάσουν σε έναν Mac τον Crucial MX200 250GB. Αυτό που λές "crmaris" ότι είναι σαν να έχει 125GB χωρητικότητα δηλαδή εγώ όταν θα παραλάβω το iMac που θα έχει μόνο το λειτουργικό περασμένο δηλαδή <50%, θα βλέπω χωρητικότητα 125GB? Αν ναι, εγω που θέλω να περάσω και τα Windows σε άλλο Partition 80GB πώς θα γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα πηρα και εγω τν mx 200 to thema m einai h etairia tha vgalei kapoio update etsi wste na ayksithei o xwros!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα