Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση της νέας δυνατότητας για τους χρήστες της εφαρμογής στο Android, το WhatsApp φέρνει τις τηλεφωνικές κλήσεις και στην έκδοση για το iPhone.Όπως και στην περίπτωση της Android έκδοσης, οι χρήστες του iPhone μπορούν να επιλέξουν να καλέσουν την επαφή που τους ενδιαφέρει πατώντας το σχετικό εικονίδιο, με την τηλεφωνική κλήση να πραγματοποιείται μέσω ασύρματου δικτύου ή του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η ποιότητα της τηλεφωνικής κλήσης είναι αρκετά καλή, με το WhatsApp να προσφέρει τη πολυαναμενόμενη δυνατότητα που ζητούσαν για αρκετό καιρό οι χρήστες του, δίνοντας ένα ακόμα χτύπημα στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας οι οποίοι έχουν ήδη παρατηρήσει σημαντική μείωση των εσόδων που προκύπτουν από την αποστολή SMS.

Με 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, η ανάπτυξη του WhatsApp συνεχίζει να είναι ραγδαία, με τον ιδιοκτήτη του, το Facebook, να σκέφτεται διάφορους τρόπους ενσωμάτωσης του στην πλατφόρμα του στο μέλλον. Άλλωστε μόνο από το δίκτυο της εφαρμογής, αποστέλλονται καθημερινά περισσότερα γραπτά μηνύματα απ' ότι SMS αποστέλλονται παγκοσμίως, ένα ενδεικτικό στατιστικό στοιχείο για τη δημοφιλία της εφαρμογής.

Η νέα έκδοση του WhatsApp για το iPhone φέρνει επιπλέον υποστήριξη των share extensions προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να διαμοιράσει με την επαφή που θέλει στο WhatsApp, φωτογραφίες και βίντεο μέσα από άλλη εφαρμογή.

Η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων, ενεργοποιείται σταδιακά για τους χρήστες της εφαρμογής, μια διαδικασία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

File.png Download: WhatsApp για iPhone

Δημοσ.

Viber whats up facebook messenger skype... Ενα καρο εφαρμογες για το ιδιο πραγμα. Εχω κανει φακελακι και τος εχω πεταξει ολες μεσα γιατι δεν βγαζεις ακρη

Δημοσ.

Viber whats up facebook messenger skype... Ενα καρο εφαρμογες για το ιδιο πραγμα. Εχω κανει φακελακι και τος εχω πεταξει ολες μεσα γιατι δεν βγαζεις ακρη

και καταλήγεις να έχεις 3-4 άτομα στο καθένα όποτε αναγκαστικά τις κρατάς όλες τις εφαρμογές!

Δημοσ.

και καταλήγεις να έχεις 3-4 άτομα στο καθένα όποτε αναγκαστικά τις κρατάς όλες τις εφαρμογές!

Σχεδόν το 90% έχουν viber πλέον :)

Το wup ρε παιδιά τι λέει απο ποιότητα? Το έχω βαρεθεί το viber

Δεν λέει και πολλά,είναι στην κατάσταση όταν πρωτοξεκινησε το viber :)

• Like 1
Δημοσ.

Το wup ρε παιδιά τι λέει απο ποιότητα? Το έχω βαρεθεί το viber

εχει ψιλο-πατατιάσει το viber ή ειναι και μένα ιδέα μου?

νομιζω οτι δεν εχει καλη ποιοτητα ακομα

και όταν εχει σήμα

χωρια που συνεχιζει να χτυπαει, ακομα και οταν εχεις απαντησει

• Like 1
Δημοσ.

Share extension, περιμενανε το ios 8 για να το βαλουνε με πολυμηνη καθυστερηση κιολας! Οι ρυθμοι ανανεωσης του ειναι πιο αργοι και απο τον επιταφιο.

Παντως λενε οτι γινεται σταδιακο roll out, εμενα παροτι δεχομαι κληση απο android χρηστη δεν εχω βρει το κουμπι της κλησης. Ή ειμαι στραβος ή δεν μου εχει «ερθει» ακομα.

Δημοσ.

το viber που δουλευουμε κυριως στην ελλαδα εχει θεματακια πλεον. θελει updates γιατι σε πολλες συσκευες δειχνει εκτος συνδεσης ενω εισαι μεσα, δεν πεταει notification αν δεν εισαι εκτος εφαρμογης, φλασαρει ολοκληρη η οθονη στο lollilop οταν πατας απο lock screen να μπεις μεσα στο μηνυμα, μπαινεις και μετα δεν μπορεις να γραψεις κτλ....

πρεπει να διορθωθει γιατι θα χασει κοσμο.

Δημοσ.
φλασαρει ολοκληρη η οθονη στο lollilop οταν πατας απο lock screen να μπεις μεσα στο μηνυμα, μπαινεις και μετα δεν μπορεις να γραψεις κτλ....

πρεπει να διορθωθει γιατι θα χασει κοσμο.

Αυτο μου το εκανε σε μένα στο νεξους 6 με την 5.0.1,με το που βγήκε η 5.1 δεν μου το ξανακανε αυτο,και δουλεύει τζιτζι, δεν έφταιγε η εφαρμογή,bug της lollipop ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...