Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Εχω κατεβάσει ταινία 3D για αναπαραγωγή στην τηλεόρασή μου,μέσω USB.Ενσωμάτωσα τους υπότιτλους,μέσω του προγράμματος 3D Subtitler.Oμως στην τηλεόραση δε μου εμφανίζονται οι υπότιτλοι. Τί μπορεί να φταίει?

Η τηλεόρασή μου είναι Samsung

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να τους ενσωματωσεις. Απλα βαζεις το srt στον ιδιο φακελλο με την ταινια με ιδιο ακριβως ονομα.

Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος αλλά αυτός της tania, απλά είπε λάθος ότι ενσωμάτωσε ενώ εννοούσε ότι μετέτρεψε.

tania, σε τι μορφή τους έκανες; Κανονικά πρέπει να γίνουν σε vobsub και όχι σε bluray.

Δημοσ.

Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος αλλά αυτός της tania, απλά είπε λάθος ότι ενσωμάτωσε ενώ εννοούσε ότι μετέτρεψε.

tania, σε τι μορφή τους έκανες; Κανονικά πρέπει να γίνουν σε vobsub και όχι σε bluray.

Γιατι δεν ειναι σωστος ο τροπος που λεω οταν τον χρησιμοποιω απο το '12 με ταινιες 3d και με usb και με stream απο pc και παιζει αψογα ;;;;. Και οταν μαλιστα το 99% εδω στο φορουμ αυτον αναφερουν ;;;;. Εκτος και δεν καταλαβα σωστα τι θελει η ts...
Δημοσ.

Η tania ζήτησε αναπαραγωγή από usb στην τηλεόραση. Υπότιτλοι srt σε 3d ταινία δεν παίζουν σωστά γιατί όταν πατήσεις το κουμπί για να γίνει η ταινία 3d οι υπότιτλοι θα βγουν εκτός οθόνης. Επίσης, το 99% των φόρουμ που προτείνουν τρόπο για υπότιτλους σε 3d ταινίες μιλάνε για το 3d subtitler.

https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=subtitles+in+3d+movie

Εσύ λες ότι παίζεις τις ταινίες με streaming από το pc. Μιλάς ΚΑΙ για 3d ταινίες (με γυαλιά)  ή μόνο για απλές 2d; Με ποιο πρόγραμμα και με ποιον τρόπο μεταφέρεις την ταινία;

Δημοσ.

Η τηλεοραση ειναι lg lm620s 47" ... Ειτε αντιγραψω την ταινια σε usb ειτε την κανω stream ο φακελλος εχει ταινια και srt με ιδιο ονομα και παιζουν οκ.... Μιλαω παντα για 3d....

Για stream χρησιμοποιω το smartshare της lg.....

.....και γραφω το 99% ΕΔΩ στο φορουμ... Οχι το 99% των φορουμς...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την τηλεόραση σου, αλλά σε δύο samsung που είδα οι srt δεν εμφανίζονταν σωστά και ήθελαν μετατροπή. Αν το διόρθωσαν επιτέλους και παίζει σε 3d τους srt υπότιτλους θα είναι πολύ καλό.

Εδώ στο Insomnia που προτάθηκε srt υπότιτλος σε 3d ταινία; Παρακολουθώ το forum αρκετά χρόνια και ιδίως το video & audio section και δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

π.χ.

http://www.insomnia.gr/topic/545015-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CE%B5-3d/?hl=%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9&do=findComment&comment=53538331

Ας δοκιμάσει η Τάνια με srt αλλά δεν νομίζω να δουλέψει σωστά. Δες και αυτόν τον οδηγό Τάνια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ένας άλλος τρόπος που μπορείς να δεις 3d υπότιτλους απευθείας από σκληρό δίσκο ή USB stick σε lg τηλεόραση τουλάχιστον γιατί αυτήν έχω, ίσως παίζει και σε άλλες, είναι να κατεβάσεις το προγραμματάκι aegisub32 http://www.aegisub.org/downloads/. Φορτώνεις τους srt υπότιτλους κάνεις αν θες και επεξεργασία, χρώμα υποτίτλων, γραμματοσειρά κλπ και μετά πας αρχείο,εξαγωγή υποτίτλων και τους βγάζεις σαν microDVD.sub. Τους βάζεις στο φάκελλο της ταινίας με το ίδιο όνομα και παίζουν κανονικά 3D υπότιτλοι. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...