Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα, μήπως γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει:

το Laptop είχε μια πτώση στο πάτωμα και μπλόκαρε ο σκληρός δίσκος οπότε αναγκάστηκα να τον αλλάξω.

Έκτοτε όμως, όποτε βάζω την αναστολή λειτουργίας, μου εμφανίζει το μήνυμα "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (rwtlane.sys)" και κάνει επανεκκίνηση (οπότε κλείνουν όλα τα προγράμματα που έχω ανοικτά). 

Μήπως έχετε καμιά ιδέα για να αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ .

Δημοσ.

Όλα λειτουργούν σωστά, εκτός από αυτό το σημείο. Στη διαχείριση συσκευών μόνο, βγάζει στις άλλες συσκευές, μια κίτρινη ειδοποίηση στη συσκευή PCI.

Δημοσ.

Μπορει να σου κανει αυτη το θεμα κατεβασε τα driver απο τη σελιδα του κατασκευαστη και δες παλι

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο μοντέλο λάπτοπ έχεις μπες και κατέβασε. Ακόμα και ήχο να έχεις κατέβασε το driver του κατασκευαστή σου για να πέζει σωστά το μηχάνημα 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Έχω κατεβάσει το αρχείο με τους drivers και όταν το τρέχω μου εμφανίζει το μήνυμα ότι "οι ενημερώσεις που έχουν εγκατασταθεί είναι νεώτερες από αυτές που θα εγκατασταθούν τώρα". Οπότε δεν προχώρησα. Να προχωρήσω;;

Θα το δοκιμάσω και ο θεος βοηθος

Εγκατέστησα τους drivers αλλά πάλι εμφανίζει το πρόβλημα. Απλώς άλλαξε το μήνυμα που εμφανίζει η μπλε οθόνη σε "Page_fault_in_nopaged_area (rtwlane.sys)".

Μηπως έχεις καμια ιδέα τι να κάνουμε;

Δημοσ.

Το αρθρο στο solvusoft ειναι για τα μπαζα!!!

Το συγκεκριμένο αρχειο σχετιζεται με καρτα δικτυου wired-wireless της realtek....

Κοινως το πιο πιθανο είναι είτε να μην έχουν περαστει σωστά οι drivers η απο την πτώση να εχει δημιουργηθεί καποιο πρόβλημα!

Το δεύτερο το θεωρώ ΄λιγοτερο πιθανο μια και δεν θα το εβγαζε μονο στην αναμονη.....

Οποτε για αρχή αφαιρείς εντελως τους παλιους οδηγους απο Lan και wifi και μετα εγκαθιστας τους τελευταίους ή στην χειροτερη αν δεν φτιάξει το θέμα κανεις ενα κόπο και ξαναβάζεις λειτουργικό απο την αρχή!! 

Δημοσ.

Πέρα απο στο σκληρο δεν βλέπεις μηπως απο την πτώση ξεκούμποσε και τίποτα άλλο καμία ραμ κάρτα δικτυου η τίποτα τετοι

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Προσπαθώ να κάνω απεγκατασταση των Lan και Wi-fi.

Δεν έχει ξεκουμπώσει κάτι άλλο, άλλωστε φαντάζομαι πως θα είχα πιο σοβαρά προβλήματα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...