undeadcharisss Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Θυμασαι ενδεικτικα καποιο μοντελο να το εχω στα υποψην; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Συνήθως είναι επερχόμενα μοντέλα. Ψάξε τον όρο mirrorless στο υπό-φόρουμ των προσφορών. Από ότι βλέπω έχει καιρό να μπει κάτι αξιόλογο. Μπορεί ενόψει καλοκαιριού κάτι να προκύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Θυμασαι ενδεικτικα καποιο μοντελο να το εχω στα υποψην; Κοίταζε για Sony a3000 έχει παίξει εαν δεν κάνω λάθος κ στα 179ευρω.Έχει apc-s αισθητήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Κοίταζε για Sony a3000 έχει παίξει εαν δεν κάνω λάθος κ στα 179ευρω.Έχει apc-s αισθητηρα με χαλαει το μεγεθος απο αυτη.. αν ηθελα μεγαλυτερη απο τις "μικρες'' mirrorless θα πηγαινα λογικα σε dslr.. εκτος κι αν βγει ξανα σε τετοια τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdragon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Απίστευτο μέσα στις καλύτερες του 2015 ok λόγω κόστους απόδοσης η sony a58 που τι θυμήθηκαν!!! http://www.techradar.com/news/photography-video-capture/cameras/best-dslr-top-cameras-by-price-and-brand-944543 να και οι mirrorless http://www.techradar.com/news/photography-video-capture/cameras/best-compact-system-camera-2013-the-best-models-reviewed-960832 και οι compact http://www.techradar.com/news/photography-video-capture/cameras/best-compact-camera-2013-34-reviewed-963985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 αυριο παραγγελνω την epl5.. επιλεγω καλα? δε μπορω να ανεβω αλλο στην τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μια χαρά επιλεγεις.Σε αυτά τα χρήματα ειναι μονόδρομος εκτός αν κοιτάξεις για μεταχειρισμενη nikon d3000, d3100 (dslr) ή καμία nikon j3 Eγω έχω πάρει την olympus epm2 για την γυναίκα μου που ουσιαστικά είναι ή ίδια μόνο που είναι λίγο μικρότερη και δεν έχει περιστρεφόμενη οθόνη. Eπειδη και γω άσχετος είμαι οι πιο γνώστες μου είπαν ότι βγάζει εξαιρετικές φωτο απλώς υστερεί σε video σε σχέση με sony, samsung που είναι πιο all around λύσεις. Αργότερα αν σου κολλήσει το μικρόβιο της φωτογραφίας επενδυεις σε άλλους φακούς ή ακόμα και σε άλλη φωτογραφική μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μια χαρά επιλεγεις.Σε αυτά τα χρήματα ειναι μονόδρομος εκτός αν κοιτάξεις για μεταχειρισμενη nikon d3000, d3100 (dslr) ή καμία nikon j3 Eγω έχω πάρει την olympus epm2 για την γυναίκα μου που ουσιαστικά είναι ή ίδια μόνο που είναι λίγο μικρότερη και δεν έχει περιστρεφόμενη οθόνη. Eπειδη και γω άσχετος είμαι οι πιο γνώστες μου είπαν ότι βγάζει εξαιρετικές φωτο απλώς υστερεί σε video σε σχέση με sony, samsung που είναι πιο all around λύσεις. Αργότερα αν σου κολλήσει το μικρόβιο της φωτογραφίας επενδυεις σε άλλους φακούς ή ακόμα και σε άλλη φωτογραφική μηχανή. δεν την πηρα τελικα γιατι η τιμη της ανεβηκε παρα πολυ στο σκρουτζ.. αρα παμε για κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniliki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Επειδη και εγω ηθελα να την παρω στα 288, αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει, ποια αλλη προτεινετε στα 300Ε κοντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Επειδη και εγω ηθελα να την παρω στα 288, αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει, ποια αλλη προτεινετε στα 300Ε κοντα βρηκα την sony a5000 στο amazon.de στα 299 αλλα δε ξερω καθολου τι παιζει με τα μεταφορικα... με ομως χαλαει η οθονη που δεν ειναι αφης και οτι δεν εχει dial για να ρυθμιζεις τα modes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
war Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Στα πλην της a5000 ειναι η χαμηλης ποιοτητας οθονη σχετικα. Αλλα τελικη τιμη απο το amazon.de βγαινει 319 ευρω Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από war Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Sony a5000 ή samsung nx3000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniliki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Sony a5000 ή samsung nx3000 Για την τιμη τους δεν με τραβηξε καμια γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdragon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Sony a5000 μεταξύ των δυο ασφαλώς μεγαλύτερη γκάμα φακών ένα πρώτο πλεονέκτημα. Και από τη amazon.de παίρνεις το Lightroom 6 με μειωμένη τιμή δες προηγούμενο σχόλιο μου http://www.insomnia.gr/topic/437293-photography-threadτεχνικές-εξοπλισμός-κλπ/?p=54067373 Καλή εκλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα