alex_kwn10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Καλησπερα σας παιδια εχω βαλει στο κινητο μου το android 4.3 και κολλαει του θανατα σε ολα του και αδειο οταν ειναι το κινητο κολλαει. Διαβασα καπου οτι και ενα αλλο παιδι του ειχε συμβει το ιδιο και κατεβασε απο το playstore το cyanogenMo d ROMs και εβαλε το android 4.4.4 και παει σφαιρα τωρα. Μπηκα και εγω και το κατεβασα αλλα δεν μου ανοιγει το αρχειο που κατεβασα για να το εγκαταστησω αλλα μπορει και να κανω κατι λαθος μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το cyanogenmod installer εχει αφαιρεθει απο το playstore απο τα τελη του 13, οποτε για να κανεις την ιδια δουλεια, πρεπει να κανεις root το κινητο και να του βαλεις με το χερι την cyanogenmod που του αντιστοιχει.
GianniSM Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Θέλεις ρουτ, δεν είναι τόσο απλή διαδικασία, και χάνεις την εγγύηση. Ψάξε στο google ''how to install cyanogenmod on s3''
kataramenos32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Εφόσον μιλάμε για S3 σκέτο λογικά δεν έχει εγγύηση οπότε κάνε ένα ροοτ που με σωστές οδηγίες είναι πανεύκολο και πέρνα custom rom για να την παλέψει λίγο η συσκευή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα