Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το παραπανω μοντελο το οποιο εχει ερθει απο ολλανδικη αγορα, αγορασμενο απο skroutz, αφου εχει την t-mobile dutch και εφαρμογες τις στο κινητο προεγκατεστημενες  και η εταιρια δεν εχει δωσει ακομα το update για 5.0 lollipop ενω το ελληνικο 5.0 για την συσκευη εχει βγει, υπαρχει τροπος να κανω το ελληνικο update, ή εστω ενα update στο 5.0, στην συσκευη ωστε να ξεφορτω8ω και τις εφαρμογες της telekom?!

επισης αν οποιοσ απο εσας το εχει κανει πιστευετε οτι αξιζει απο αποψη μπαταριας κυριως

αν χρειαζεστε build nubmer Η basebad version πειτε μου και γιατι αν γινετε!?

Δημοσ.

Μπαινεις sammobile.com,στην ενοτητα firmware γραφεις το μοντελο της συσκευης σου,βρισκεις μια unbranded lollipop rom,κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση συμφωνα με τις οδηγιες που σου γραφει εκει.Για την εγγυηση μην αγχωνεσαι μιας και οι ρομ ειναι official και ο knox counter δεν γραφει με αυτο τον τροπο(δοκιμασμενο σε πολλες συσκευες)

• Like 1
Δημοσ.

Μπαινεις sammobile.com,στην ενοτητα firmware γραφεις το μοντελο της συσκευης σου,βρισκεις μια unbranded lollipop rom,κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση συμφωνα με τις οδηγιες που σου γραφει εκει.Για την εγγυηση μην αγχωνεσαι μιας και οι ρομ ειναι official και ο knox counter δεν γραφει με αυτο τον τροπο(δοκιμασμενο σε πολλες συσκευες)

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9506/EUR/αυτο το βλειπεις για unbranded και εχω κατεβασει τα 4..4.2 και 5.0 οχι μπλακ εντισιον και και λεω να περασω με οντιν το 4.4.2 και να δω το 5.0 αν μπορει να το κανει με ΟΤΑ ωστε να ελεγξω αν λειτουργει κομπλε η συσκευη με αλλαγμενη εκδοση, αλλα σε περιπτωση που δεν μου αρεσει πιστευεισ να 8α μπορω να κανυ downgrade σε 4.4.2 ειτε το ελληνικο ειτε πισω στο ολλανδικο της t mobile? 

Δημοσ.

Εφοσον δεν γραφει το ονομα καποιας εταιριας διπλα ειναι unbranded.Τωρα οσον αφορα το downgrade απο 5 σε 4.4 δεν ξερω αν υπαρχει επισημος τροπος να γινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...