Mystrider Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 καλημέρα, Είμαι ψιλοάσχετος απο κινητά αλλα για κάποιο λόγο με τράβηξε αυτό.... http://www.sellphone.gr/shop/htc/htc-desire-610-8gb-blue-eu/?ref=bestprice.gr Θα ήθελα την άποψη σας απο χρήστες κυρίως που το έχουν δοκιμάσει, αξίζει η αγορά αυτη?? με ενδιαφερει να έχει γρήγορο serfarisma κυρίως Ευχαριστώ!
GianniSM Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει το Moto G που είναι καλύτερο σαν επιλογή.
Mystrider Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ, το ακούω πολύ αυτο το Motorola Moto G gen 2, είναι όντως ΤΟΣΟ καλο??? Διαβάζω οτι έχει μάπα μπαταρία και γενικά πως για κινητά Motorola μακριά...
GianniSM Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Η Motorolla φτιάχνει πολύ ποιοτικές συσκευές, θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται. Ενδεικτικά αναφέρω πως η γυναίκα μου είχε της 1ης γενιάς, και όταν μετά από πολλές κακουχίες χάλασε το power button (10Ε επισκευή) λέει θέλω άλλο και πήρε της 2ης γενιάς. Έχει επίσης λίγο μεγαλύτερη μπαταρία από το HTC.Με στοκ android η απόδοση του είναι φοβερή και παίρνει αναβαθμίσεις αμέσως μετά από τα Nexus που το φετινό αυτοί το φτιάξαν. 1
SIP1995 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δες και αυτά....και τα 2 έχουν απίστευτες κάμερες σε προνομιακή τιμή, άσε που θα πάρουν και τα Windows 10 οπότε θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για τις αναβαθμίσεις. Lumia 730 στα 169€ https://www.skroutz.gr/s/5536029/Nokia-Lumia-730-8GB.html Lumia 640 στα 145€ μόνο https://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html
Mystrider Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ αλλα δεν θέλω Windows phone γτι απο ότι ξέρω δεν παίρνουν Android. Και το Motorola βλέπω οτι δεν είναι 4G που το θεωρώ βασικό αν συμφωνείς?
DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ αλλα δεν θέλω Windows phone γτι απο ότι ξέρω δεν παίρνουν Android. Και το Motorola βλέπω οτι δεν είναι 4G που το θεωρώ βασικό αν συμφωνείς? Θα πρότεινα το Lg G3s mini που έχει 4g. Στα 170 ευρώ και το βασικότερο με android. 1
Mystrider Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ωραίο το G3, αν και δεν ήξερα πως έχει μονο 170.. θα το δώ και αυτό! Πώωωω φίλε με έφτιαξές, το χει το LG G3 ένας φίλος και μου άρεσε τρομερά, απλά δεν ήξερα οτι υπάρχει και mini!!!
DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το mini δεν έχει σχέση με το μεγάλο του αδερφάκι σε specs παρά μόνο στο όνομα και στο design. Ωστόσο αποτελεί μια καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα εφόσον δεν σε καλύπτει η Motorola. 1
Mystrider Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Κοίτα προσωπικά δεν θέλω οθόνη πάνω απο 5 ίντσες και ότι χαρακτηριστικά έχει το mini με υπερκαλύπτουν, άσε που Samsung και LG αγοράζω πλέον με κλειστά μάτια, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Η αλήθεια είναι οτι με εξαίρεση τις αναβαθμίσεις το θεωρώ πολύ καλύτερη επιλογή από το Moto G σε όλα. 1
Mystrider Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αυτό με τις αναβαθμίσεις δεν τόχω καταλάβει, δλδ τι, το LG δεν αναβαθμίζει την έκδοση του Android του?
DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αυτό με τις αναβαθμίσεις δεν τόχω καταλάβει, δλδ τι, το LG δεν αναβαθμίζει την έκδοση του Android του? Θα πάρει Lollipop οποτε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Απλά το Moto G λειτουργεί περισσότερο σαν Nexus και παίρνει πιο άμεσα αναβαθμίσεις. Αλλά χάνει από το Lg σε κάμερα, μπαταρία και συνδεσιμότητα με 4g. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα