Προς το περιεχόμενο

Μελάνι χύμα για lexmark


kostasvix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρετε που μπορώ να βρω χύμα μελάνι lexmark για αναγόμωση; Απ' ότι έχω δει, στα μαγαζιά πουλάει μπουκαλάκια μόνο η Epson. Επίσης, κυκλοφορούν και κάτι άλλα noname που τα πλασάρουν για Lexmark, αλλά σκεφτόμουν ότι λογικά είναι συνηθισμένο μελάνι. Τι διαφορά να έχει μελάνι με μελάνι; Αν χρησιμοποιήσω π.χ. το Epson σε Lexmark το ίδιο δεν είναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σαν κι αυτά που πουλάνε στο ebay. Αλλά έχει διαφορά αν βάλω π.χ τα Epson που είναι και καλή μάρκα; Γιατί αυτά εδώ τα φοβάμαι λίγο.

Επεξ/σία από kostasvix
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά...δεν καταλαβαίνω. Υπάρχει μελάνι ειδικά για Lexmark inkjetακια, με την σωστή πυκνότητα και ρευστότητα για να περνάει από τις κεφαλές, αλλά τι; Γιατί δεν σου κάνει αυτό το μελάνι και θέλεις να ψαχτείς με μελάνια άλλης μάρκας; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω βρει μελάνι της Lexmark για Lexmark εκτυπωτές. Αυτά που κυκλοφορούν είναι άλλων εταιρειών και κυρίως από ebay. Επίσης, αρκετά από αυτά τα μπουκαλάκια που έχω βρει γράφουν πάνω ότι κάνουν για 3-4 μάρκες εκτυπωτών. Άρα σκέφτομαι μήπως είναι όλα τα ίδια τελικά..

 

Για τα Epson που είπα το σκεφτόμουν γιατί πωλούνται επισήμως από την εταιρεία ενώ τα άλλα που κυκλοφορούν είναι αγνώστου προελεύσεως και άρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την ποιότητα.

Επεξ/σία από kostasvix
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι ούτε πρόκειται να βρεις χύμα μελάνι γνήσιο της Lexmark, επειδή δεν βγάζει χύμα μελάνι, αφού δεν έχει εκτυπωτές που να παίρνουν χύμα μελάνι.

Για τους Epson το μελάνι που αναφέρεις που είναι όντως της Epson είναι για συγκεκριμένο τύπο epson εκτυπωτών με σύστημα συνεχούς ροής και συγκεκριμένες ιδιότητες.

 

Τα universal μελάνια που λες ότι βρήκες που ταιριάζουν σε πολλούς εκτυπωτές, είναι ακριβώς αυτό. Universal. Δηλαδή όχι το εντελώς ιδανικό μελάνι για τον δικό σου εκτυπωτή σαν ποιότητα εκτύπωσης, αλλά δεν θα σου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα τεχνικής φύσεως, επειδή έχουν δοκιμαστεί ακριβώς σε εύρος μοντέλων. Πιθανότερο είναι ένα ειδικό μελάνι για Epson να σου δημιουργήσει θέμα αν το βάλεις σε Lexmark, παρά ένα universal. Εκεί απλώς δεν θα έχεις την ποιότητα εκτύπωσης που πιθανόν να ψάχνεις. 

 

Τέλος, όσα χύμα μελάνια λένε ότι για συγκεκριμένα μοντέλα, είναι για συγκεκριμένα μοντέλα. αλλιώς θα έγραφαν ότι είναι universal. Και σαν universal θα πουλιόντουσαν και ευκολότερα. Στον κάθε έμπορο συμφέρει να έχει στο μαγαζί του 20 κουτιά που να γράφουν ότι κάνουν για όλα, παρά να έχει από 2 σε κάθε μάρκα και να περιμένει πότε θα του ζητήσει κάποιος το συγκεκριμένο. Δεν καταλαβαίνω την καχυποψία σου, ούτε όμως και την λογική σου. Αυτό που λες είναι:

"Δεν ξέρω αν το μελάνι που γράφει ότι είναι για Lexmark είναι όντως για Lexmark και όχι universal που ταιριάζει σε όλα, οπότε για να μην πιαστώ χαζός θα αγοράσω μελάνι για epson που σίγουρα δεν κάνει για lexmark, όμως είναι πιστοποιημένης ποιότητας αφού το βγάζει η Epson για Epson"

 

:lol:  :lol:  :lol: 

Καταλαβαίνεις ότι ο συλλογισμός σου είναι λίγο "φεύγα" ε; :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να είναι λίγο "φεύγα" όντως το σκεπτικό όπως λες γιατί δεν είμαι και ειδικός στα μελάνια, αλλά το ψάχνω γιατί την έχω πατήσει στο παρελθόν με τέτοια δοχεία της πλάκας. Ο καθένας πουλάει ό,τι να ΄ναι εδώ στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να πάρω την κεφαλή στο χέρι γιατί προφανώς το μελάνι μόνο μελάνι δεν ήταν. Κατά διαβολική σύμπτωση, είχα ψωνίσει από το f-deals.gr που προτάθηκε πιο πάνω και έσκασα 60 ευρώ μετά για να φτιάξω τον εκτυπωτή. Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω και από το ebay να βρω κάτι για lexmark και βλέπουμε.

Επεξ/σία από kostasvix
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...