BadBoy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Έχω την GeForce MX440 με τους detonators 45.23 σε WinXP Pro. Όταν πάω Ιδιότητες: Οθόνη: Ρυθμίσεις: Για προχωρημένους: GeForce4 MX440 μου παρουσιάζεο πρόβλημα στο rundll32.exe και κλείνει. Τί να κάνω ξέρει κανείς; Τους detonators 52.16 δε τους βάζω γιατί μου βγάζουν άλλο πρόβλημα (πολύ χαμηλό frame rate). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρεπιπτόντως, μόλις γράφτηκα σε αυτό το forum. Πολύ ωραίο!
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 sta win2000-xp oi 45.23 douleuoun mia xara. sta win98-me bale detonator 44.03. oi ForceWare 52.16 einai problhmatikoi kata th gnwmh mou (toulaxisto gia th sygkekrimenh karta). isws na einai kaloi gia tis nvidia fx.
madsc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μήπως έβαλες τους καινούριους drivers χωρίς να πετάξεις έξω τους παλιούς πρώτα? Add & remove => απεγκατάσταση τους παλιούς => restart => τώρα τους νέους. Αν δεν δουλέψει & πάλι, ψάχνεις για detonator destroyer (ή κάτι αντίστοιχο) να καθαρίσεις τελείως το σύστημα σου πριν να βάλεις τους επιθυμητούς. (πριν το restart). sc
BadBoy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Φυσικά και κάνω απεγκατάσταση τους παλιούς drivers πριν βάλω τους καινούριους!!! Έχω WinXP Pro Ελληνικά και π...τικά. Λέτε να φταίει αυτό; Πάντως τους έβγαλα και τους ξαναέβαλα και το πρόβλημα δε λύθηκε. Μήπως να κάνω format; Έτσι κι αλλιώς δεν έχω πολλά δεδομένα για να χάσω. Thnx εκ των προτέρων.
gusteg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 exo kai ego tin idia karta kai evala tous 52.16 kai sto 3dmark 2001 epese to score 500 monades.tous evgala,evala toys palious 45.23 kai omos to score paremine xamilo. ego molis evala toys 52.16 den mporo na mpo sta desktops kai na ta allaxo. mallon file pame kai oi dio gia format. PS:apo oti xero to detonator destroyer den douleyei se xp.
green_beret Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Και εγω που εχω μια Pixelview ΜΧ-440 με τους 45.23 οταν παω να παιξω παιχνιδια την ωρα που τελειωνει το loading και παει να μπει στο παιχνιδι μου δειχνει μια θολη εικονα! Μεχρι το μενου του παιχνιδιου δεν εχει προβλημα ομως! Τελικα οταν πηγα να βαλω αυτους που ειχε στο κουτι της η καρτα μου λεει οτι δεν ειναι microsoft signed και αφου το προσπερναω οταν αναβει παλι μου εχει μονο 256χρωματα και 4-bit βαθος χρωματος! Τι να φταιει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.