Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω και μια (ίσως ηλίθια) ερώτηση? Είμαι σπίτι του κουνιάδου μου, που έχει ένα μηχάνημα i7 με 16 ραμ και SSD και το έχει κάνει hackintosh, τρεχει θεαματικά το μηχάνημα (σταθερός). Θέλει και εκεί TRIM? 

Αν δεν κάνω λάθος είναι καθαρά θέμα λογισμικού οπότε το χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Οποτε ποιο ειναι ποιο καλο να βαλουμε σε mavericks τo chameleon ή το trim enabler?

Μια χαρά δουλεύει στα μαβερικς το Trim enabler

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση κι εγω. Το chameleon πρεπει να το τρεχω καθε φορα που ανοιγω το mac? To trim enabler εβγαζε στην μπαρα ενα εικονιδιο που εδειχνε οτι τρεχει . Αυτο μολις το κλεισω εξαφανιζεται. Τρεχει απο πισω?

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση κι εγω. Το chameleon πρεπει να το τρεχω καθε φορα που ανοιγω το mac? To trim enabler εβγαζε στην μπαρα ενα εικονιδιο που εδειχνε οτι τρεχει . Αυτο μολις το κλεισω εξαφανιζεται. Τρεχει απο πισω?

Το trim enabler δε μου έβγαλε εμένα ποτέ στη μπάρα τίποτα. Μια φορά το άναψα, έκανα επανεκκίνηση και το ξέχασα. 

Δημοσ.

Ισως εγω να ειχα παλαιοτερη εκδοση και να το εβγαζε, anyway εστειλα mail και μου απαντησε ο Ιταλος οτι το chameleon χρειαζεται να το τρεχεις καθε φορα που κανεις major update. Γενικα μια φορα το τρεχεις και δεν χρειαζεται να ασχοληθείς μεχρι το επομενο μεγαλο update λογισμικου.

Δημοσ.

Ισως εγω να ειχα παλαιοτερη εκδοση και να το εβγαζε, anyway εστειλα mail και μου απαντησε ο Ιταλος οτι το chameleon χρειαζεται να το τρεχεις καθε φορα που κανεις major update. Γενικα μια φορα το τρεχεις και δεν χρειαζεται να ασχοληθείς μεχρι το επομενο μεγαλο update λογισμικου.

λογικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...