silmarien Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Να κάνω και μια (ίσως ηλίθια) ερώτηση? Είμαι σπίτι του κουνιάδου μου, που έχει ένα μηχάνημα i7 με 16 ραμ και SSD και το έχει κάνει hackintosh, τρεχει θεαματικά το μηχάνημα (σταθερός). Θέλει και εκεί TRIM? Αν δεν κάνω λάθος είναι καθαρά θέμα λογισμικού οπότε το χρειάζεσαι.
mavrickar Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Οποτε ποιο ειναι ποιο καλο να βαλουμε σε mavericks τo chameleon ή το trim enabler?
iMarilina Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Οποτε ποιο ειναι ποιο καλο να βαλουμε σε mavericks τo chameleon ή το trim enabler? Μια χαρά δουλεύει στα μαβερικς το Trim enabler
georgeadams Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Νομίζω πως και τα δύο κάνουν το ίδιο πράγμα.
xlorenzo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Να κανω μια ερωτηση κι εγω. Το chameleon πρεπει να το τρεχω καθε φορα που ανοιγω το mac? To trim enabler εβγαζε στην μπαρα ενα εικονιδιο που εδειχνε οτι τρεχει . Αυτο μολις το κλεισω εξαφανιζεται. Τρεχει απο πισω?
iMarilina Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Να κανω μια ερωτηση κι εγω. Το chameleon πρεπει να το τρεχω καθε φορα που ανοιγω το mac? To trim enabler εβγαζε στην μπαρα ενα εικονιδιο που εδειχνε οτι τρεχει . Αυτο μολις το κλεισω εξαφανιζεται. Τρεχει απο πισω? Το trim enabler δε μου έβγαλε εμένα ποτέ στη μπάρα τίποτα. Μια φορά το άναψα, έκανα επανεκκίνηση και το ξέχασα.
xlorenzo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ισως εγω να ειχα παλαιοτερη εκδοση και να το εβγαζε, anyway εστειλα mail και μου απαντησε ο Ιταλος οτι το chameleon χρειαζεται να το τρεχεις καθε φορα που κανεις major update. Γενικα μια φορα το τρεχεις και δεν χρειαζεται να ασχοληθείς μεχρι το επομενο μεγαλο update λογισμικου.
iMarilina Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ισως εγω να ειχα παλαιοτερη εκδοση και να το εβγαζε, anyway εστειλα mail και μου απαντησε ο Ιταλος οτι το chameleon χρειαζεται να το τρεχεις καθε φορα που κανεις major update. Γενικα μια φορα το τρεχεις και δεν χρειαζεται να ασχοληθείς μεχρι το επομενο μεγαλο update λογισμικου. λογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα