Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι, αλλά όταν είσαι σε κάνα κατσικοβουνι χωρίς internet τον ήπιες

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το google maps δεν έχει cache map function. Να κρατάει πχ 2-3GB των τελευταίων δεδομένων που κατέβασες.

Δημοσ.

Να λεμε την αληθεια είναι πολύ κατωτερο του ναβιγκον που εχουν μερικα αντροιντ κινητα

σε τιποτα ομως...

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το google maps δεν έχει cache map function. Να κρατάει πχ 2-3GB των τελευταίων δεδομένων που κατέβασες.

Ακόμα και σε παλιότερη έκδοση του maps που μπορούσες να αποθηκεύσεις offline χάρτες δεν δούλευε offline η πλοήγηση, μόνο για εξοικονόμηση δεδομένων είναι αυτό που στη τελική χεστηκαμε όλοι μπορούμε να έχουμε αρκετό internet (εκτός από τα θύματα με τα φθηνά συμβόλαια, οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαιολογία)

Το θέμα είναι ότι η google δε θέλει να δουλεύουν οι υπηρεσίες της χωρίς internet.

Δε νομίζω να μη μπορούν (κρίνοντας από το here), απλά δε θέλουν.

Αλλά και στην Αμερική ακόμα δεν έχει παντού σήμα πόσο μάλλον και γρήγορο internet

Είναι βλαμμένοι οι τύποι, αλλά τι να κάνουμε που ο ανταγωνισμός είναι για κλωτσιές..

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και σε παλιότερη έκδοση του maps που μπορούσες να αποθηκεύσεις offline χάρτες δεν δούλευε offline η πλοήγηση, μόνο για εξοικονόμηση δεδομένων είναι αυτό που στη τελική χεστηκαμε όλοι μπορούμε να έχουμε αρκετό internet (εκτός από τα θύματα με τα φθηνά συμβόλαια, οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαιολογία)

Το θέμα είναι ότι η google δε θέλει να δουλεύουν οι υπηρεσίες της χωρίς internet.

Δε νομίζω να μη μπορούν (κρίνοντας από το here), απλά δε θέλουν.

Αλλά και στην Αμερική ακόμα δεν έχει παντού σήμα πόσο μάλλον και γρήγορο internet

Είναι βλαμμένοι οι τύποι, αλλά τι να κάνουμε που ο ανταγωνισμός είναι για κλωτσιές..

Εχεις δικαιο, πως ειναι δυνατον μια ονλαιν εταιρια να απαιτει να χρειαζεσαι ιντερνετ για τις υπηρεσιες της. Πρωτακουστο.

Δεν σαρεσει η λυση τους, πας σε αλλες. Δεν σε περιοριζει κανενας.

Δημοσ.

Περα του οτι ειναι τζαμπα και λειτουργουν offline (σημαντικοτατο δεν διαφωνω) γιατι τοσο αγαπη στους HERE maps?

Σε 3G καλυψη συγκρινονται στο ελαχιστο με τους google k apple maps?

Ως χάρτες σε συγκριση με της google όχι τόσο, αλλα ως navigator για μένα είναι καλύτεροι, besides κανεις δεν έχει standard 3G καλυψη, μια έρχεται μία φεύγει.

Δημοσ.

Εχεις δικαιο, πως ειναι δυνατον μια ονλαιν εταιρια να απαιτει να χρειαζεσαι ιντερνετ για τις υπηρεσιες της. Πρωτακουστο.

Δεν σαρεσει η λυση τους, πας σε αλλες. Δεν σε περιοριζει κανενας.

Δε με ενοχλεί να είμαι online αρκεί να μπορώ και κάποιες στιγμές αντικειμενικά δε μπορώ.

Η ειρωνία σου δεν αλλάζει τη πραγματικότητα, ότι μια εφαρμογή πλοήγησης δε γίνεται να απαιτεί να είσαι μόνιμα στο internet.

Αν θέλει να με παρακολουθεί ας συγχρονίζει στη συνέχεια στη τελική..

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ που συζητάμε ακόμα την αξία της offline πλοήγησης.

Να ξεκαθαρίσουμε, ναι:

H Google είναι μια εταιρεία, το google.com είναι online, το android λειτουργεί και offline, το chrome περισσότερο online, τα email που έχω λάβει τα συμβουλεύομαι και offline, για τα email που θα λάβω αρκεί να μπω online κάποια στιγμή.

Τώρα όταν θέλω πλοήγηση, είναι γιατί τη χρειάζομαι παντού δηλαδή ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει ψυχή και σήμα.

Και χρειάζομαι την πλοήγηση αμέσως και αξιόπιστα.

Ναι δεν θέλω για δικό μου μπελά το να είμαι online καλά και σώνει.

Και για να λέμε την αλήθεια, και καλύτερα να είμαι και offline, να κάνω οικονομία, να έχω άμεση απόκριση όλη την ώρα και παντού, και να μην είμαι υπό την ομηρία του δικτύου της κινητής.

Ένας λόγος υπάρχει για να θέλω ίντερνετ στη διάρκεια της πλοήγησης, για να έχω πληροφορίες κυκλοφοριακής συμφόρησης σε πραγματικό χρόνο.

Τη χωροταξία των πόλεων όμως δεν τη χρειάζομαι σε πραγματικό χρόνο, διότι είθε οι πόλεις να μη μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή.

Κατεβάζω από πριν μια offline βάση δεδομένων χαρτών και είναι επικαιροποιημένη.

Άρα... ναι χωρίς αμφιβολία το offline είναι το απόλυτο εργαλείο χρήσης υπηρεσιών πλοήγησης.

Τόσο απλά, όσο περισσότερο δεν γίνεται.

• Like 5
Δημοσ.

η Microsoft ετοιμαζει χαρτες στα windows 10 που τα δεδομενα θα ειναι αποκλειστικα απο τους παλιους bing χατρες ΚΑΙ εννοειται απο τους HERE maps, δεν ειναι τυχαιο, η Microsoft θα τους εξαγωρασει στανταρακι.

Sent from my iPad using Insomnia

Έτη φωτός powered by 3-4G.Οι χάρτες Here είναι εξαιρετική τζάμπα εναλλακτική για offline χρήση και εάν την πάρει η apple δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τζάμπα,τουλάχιστον για όλους.

Οι Here maps ειναι οτι καλυτερο. Γιατι να χρησιμοποιει καποιος τους google maps? Για να χρεωνεται? Οπως και να 'χει θεωρω αψογους τους χαρτες τις Nokia και ευχομαι να μην τους αγορασει ουτε η apple ουτε καποια εταιρεια ΕΚΤΟΣ απο την Microsoft. Ειναι η μονη εταιρεια η microsoft που θυμιζει την παλια Google που υποστηριζε ολες τις πλατφορμες. (αλλα απ οτι διαβαζω δεν ενδιαφερεται η microsoft για τους χαρτες της Nokia. :( κριμα γιατι την εβαψαν τα windows κινητα αν δεν εχει ΚΑΙ χαρτες)

ενδιαφεραι ;-)Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Η Microsoft είναι η πρώτη που δέχτηκε την κρούση της Nokia για τους HERE maps, από τότε που πιεζόταν να αγοράσει και το τμήμα συσκευών.

Δεν ενδιαφέρθηκε τότε η Microsoft

και προτίμησε να πληρώνει άδειες χρήσης.

Έχει ήδη κλείσει συμβόλαιο με τη HERE για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αν κάτι έχει αλλάξει θα το δούμε,

αλλά το άρθρο στο Bloomberg δεν αναφέρει κάτι.

Δημοσ.

Τη χωροταξία των πόλεων όμως δεν τη χρειάζομαι σε πραγματικό χρόνο, διότι είθε οι πόλεις να μη μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή.

Κατεβάζω από πριν μια offline βάση δεδομένων χαρτών και είναι επικαιροποιημένη.

Άρα... ναι χωρίς αμφιβολία το offline είναι το απόλυτο εργαλείο χρήσης υπηρεσιών πλοήγησης.

Τόσο απλά, όσο περισσότερο δεν γίνεται.

"Τη χωροταξια των πολεων" μπορεις να την κατεβασεις και στο google maps και να την βλεπεις offline .

Δημοσ.

"Τη χωροταξια των πολεων" μπορεις να την κατεβασεις και στο google maps και να την βλεπεις offline .

Έχασες τελείως το σκεπτικό της δικής μου απάντησης.

Εξηγούσα την αξία της offline πλοήγησης γενικά.

Στην απευθείας σύγκριση της offline πλοήγησης διαφόρων εφαρμογών, το here maps κατεβάζει δεδομένα πλοήγησης για ολόκληρη χώρα και τα αποθηκεύει τοπικά για οσοδήποτε χρειαστεί και πάντα για offline πλοήγηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...