Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή όσοι χρησιμοποιήσατε το here maps στην Αθήνα, ενθουσιαστήκατε ε???

Περίεργο, μάλλον εμένα τότε μου κάνει "μούτρα" γιατί αγαπώ την apple και όχι τη Nokia! :P

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή όσοι χρησιμοποιήσατε το here maps στην Αθήνα, ενθουσιαστήκατε ε???

Περίεργο, μάλλον εμένα τότε μου κάνει "μούτρα" γιατί αγαπώ την apple και όχι τη Nokia! :P

Να λεμε την αληθεια είναι πολύ κατωτερο του ναβιγκον που εχουν μερικα αντροιντ κινητα

Δημοσ.

Κάτι σε Χαϊλάντερ μου θυμίζει το όλο θέμα με τις αγοραπωλησίες τον τελευταίο καιρό. Σαν να λέμε ότι στο τέλος θα μείνουν μόνο δυο τρεις μεγάλες εταιρίες.

Δημοσ.

Περα του οτι ειναι τζαμπα και λειτουργουν offline (σημαντικοτατο δεν διαφωνω) γιατι τοσο αγαπη στους HERE maps?
Σε 3G καλυψη συγκρινονται στο ελαχιστο με τους google k apple maps?

Δημοσ.

Ελπίζω,μόνο,η όποια εταιρία το εξαγοράσει να μην αφαιρέσει τους χάρτες από τα windows phone λόγω χαμηλού μεριδίου αγοράς.

Δημοσ.

Έτη φωτός powered by 3-4G.Οι χάρτες Here είναι εξαιρετική τζάμπα εναλλακτική για offline χρήση και εάν την πάρει η apple δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τζάμπα,τουλάχιστον για όλους.

Οι Here maps ειναι οτι καλυτερο. Γιατι να χρησιμοποιει καποιος τους google maps? Για να χρεωνεται? Οπως και να 'χει θεωρω αψογους τους χαρτες τις Nokia και ευχομαι να μην τους αγορασει ουτε η apple ουτε καποια εταιρεια ΕΚΤΟΣ απο την Microsoft. Ειναι η μονη εταιρεια η microsoft που θυμιζει την παλια Google που υποστηριζε ολες τις πλατφορμες. (αλλα απ οτι διαβαζω δεν ενδιαφερεται η microsoft για τους χαρτες της Nokia. :(  κριμα γιατι την εβαψαν τα windows κινητα αν δεν εχει ΚΑΙ χαρτες)

Δημοσ.

...με τέτοια maps ως τώρα... εννοείτε ότι έπρεπε να

στραφεί σε κάτι τέτοιο..επίσης το here τα σπάει

τρελα μεγάλη διαφορα από το google maps...

Δημοσ.

Ελπίζω,μόνο,η όποια εταιρία το εξαγοράσει να μην αφαιρέσει τους χάρτες από τα windows phone λόγω χαμηλού μεριδίου αγοράς.

Τέλος οι Here Maps για το Android και Windows Phone με λίγα λόγια....

Η Μicrosoft εξοφλεί δικαιώματα χρήσης προς την HERE, με πενταετές συμβόλαιο.

Επομένως σε βάθος πενταετίας, η Microsoft πληρώνει για πάρτη των χρηστών της σε Windows, Windows Phone-Mobile, Bing κλπ .

Άρα οι πελάτες της Microsoft δεν έχουν να ανησυχούν για πέντε τουλάχιστον χρόνια,

ακόμα κι αν οι HERE maps γίνουν επί πληρωμή σε άλλες πλατφόρμες-οικοσυστήματα

ή ακόμα κι αν η HERE πωληθεί σε ανταγωνιστή της Microsoft,

καθώς οι υποχρεώσεις της HERE θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της νομικής συμφωνίας της όποιας αγοραπωλησίας.

• Like 1
Δημοσ.

Τους χρησιμοποιώ εναλλάξ με Google Maps. Αν η Apple αποκτήσει τους Here απλά θα πάψω από μόνος μου να τους χρησιμοποιώ ακόμα κι αν τους διατηρήσει προσβάσιμους και δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...